Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.905
% 6.13
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.905
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bitcoin ETF İçin İlgi Her Geçen Gün Daha Da Artacak Mı?

ETF

Bitwise Investments’ın CEO’su Hunter Horsley, varlık yönetimi firmalarının Bitcoin ETF’lerine artan ilgi gösterdiğini ve yıl sonuna kadar daha fazla ihraççı kazanacaklarına inandığını söyledi. Horsley, spot BTC borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) önümüzdeki aylarda büyüyeceğine ve yeni ihraççıların katılacağına dair Bitcoin boğalarının uzun listesine katıldığını belirtti. Pazar günü Twitter’da bir paylaşım yapan Horsley, “2024’ün sonuna gelindiğinde, insanlar kaç tane varlık yönetimi şirketinin Bitcoin ETF’sine sahip olduğunu görünce şaşkına dönecek” dedi. Bu gelişmenin nedeninin, bazı finans kuruluşlarının kademeli olarak Bitcoin’e açılması olduğunu açıkladı. Horsley, “Zekiler, çoğu son derece bilgili ve Bitcoin’e dair inançları giderek artıyor. Ah, üstelik sadece uzunlar” diye belirtti.

Gönderiye yanıt veren bir kişi ise, “Anekdot olarak, uzaydaki arkadaşlarım oybirliğiyle bunun buhar yazılımı olduğunu düşünüyor” dedi. Teknoloji yöneticisi, Bitcoin ETF’sinin benimsenmesini, “hayran oldukları şirketlerin yarısı bunu yapana” kadar reddeden birçok insanın olacağını söyledi.

Diğer X kullanıcıları da Horsley’in öngörüsüne katılıyor; bir yorumcu, finansal alandaki herkesin dünyanın ilk merkezi olmayan dijital varlığını eleştirirken oldukça yüksek sesle konuşabileceğini, ancak “bilançolarına yerleştirirken sessiz kalabileceğini” söyledi.


Bu yazı da dikkatinizi çekecektir: Hong Kong’da Bitcoin ve Ether ETF Ücretleri Açıklandı


Bir kullanıcı, Bitcoin ETF’leri hakkında ilginç bir yorum yaptı ve BTC ETF’lerin kurumsal fayda planları aracılığıyla sunulmasını beklediğini ve bunun “talebi ortadan kaldıracağına” inandığını söyledi. Horsley ve diğer Bitcoin meraklılarıyla aynı fikirde olmayan birkaç kişi de vardı. Bir kullanıcı, insanların yıl sonunda “Bitcoin’in hızlı düşüşü karşısında şaşkına döneceklerini”, çünkü kurumsal gözlemcilerin yakında dijital para biriminin yükselişini sürdürmek için yeterli alıcı olmadığını fark edeceklerini söyledi.

Horsley’in tahmini, Bitcoin’in madencilik ödüllerinin yarıya indirildiği ve yeni BTC’nin aç piyasaya sürülme oranını etkili bir şekilde azalttığı dördüncü yarılanmadan bir gün sonra geldi. Coin’in fiyatı etkinlik boyunca 63.000 $ ve 64.000 $ civarında seyretti. Kripto analistleri ve uzmanları arasında Bitcoin ETF’lerine yönelik coşku, varlık yönetimi devi Grayscale gibi en büyük spot BTC ETF ihraççılarının Ocak ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından onaylanmasından bu yana önemli çıkışlar gördüğüne dair haberlere rağmen büyük ölçüde tutarlıydı.

MicroStrategy’nin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Michael Saylor, geçen ay geleneksel bankaların eninde sonunda Bitcoin saklama hizmetleri sunmak zorunda kalacağını söylediği için, BTC ürünleriyle ilgili tahminde bulunan ilk kişi Horsley değil. Daha büyük müşteriler bu tür teklifleri talep ettikçe, eskiden kripto para birimlerinin potansiyelinden şüphe duyan bankaların gelecekte bu kervana katılabileceğini öngördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir