Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.538
% 1.86
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.538
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Birleşik Krallık Merkezli Finans Derneği, Kriptoların Alternatif Bir Ödeme Aracı Olabileceğini Düşünüyor

Birleşik Krallık merkezli bir finans derneğinin hazırladığı rapora göre kripto paralar, ödemeler için iyi bir alternatif olabilir.

Uluslararası Para Transferi Ağları Birliği (IAMTN) tarafından yapılan araştırma, blockchain teknolojisinin aracıları ortadan kaldırması sebebiyle maliyetleri düşürebileceğini ifade etti.

IAMTN’nin araştırması, kripto ödemelerinin özellikle sınır ötesi ödemeler için oldukça faydalı olabileceğini ortaya koyuyor.

“İşlerin daha kolay hale gelmesi için kripto para birimlerinin kullanılması, geleneksel finans için iyi bir alternatif olabilir. Bunun sebebi, sınırlı çalışma saatleri ve uzun işlem süreleri ile uğraşmaya gerek kalmadan, işlemlerin bir blokzincirinde hızlı bir biçimde yapılmasına olanak tanımasıdır”

Çalışma, blokzincirinin ödemeler için oldukça faydalı olduğunu ortaya koymasına rağmen, konu havale olduğunda en iyi kullanımın hangisinde olduğunun şu anda belirsiz olduğunu vurguladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir