Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.271
% 1.29
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.271
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Türklerin Favori Altcoin’i Durmuyor: Yüzde 800’lük Patlama!

Türk yatırımcıların yakından takip ettiği bir altcoin projesi işlem hacminde %800’lük patlama yaşadı. Kripto kışının bazı projelerden uzaklaşmasıyla, Web3 piyasası trendlere geri dönüyor.

STEPN NFT’leri 11 Temmuz’dan bu yana trendlerde

Kripto kışında zorlu bir dönem geçiren altcoin projelerinden biride STEPN oldu. Piyasanın tekrar yeni alıcılar bulmasıyla, STEPN NFT koleksiyonunun satışlarının geçen haftadan bu yana %800 artıyor. Böylece, aylarca süren satışlardan sonra NFT piyasaları biraz rahatlamaya başlıyor Bununla birlikte, piyasadaki son artışlar, unutulan projelerin bir kez daha parlamasını mümkün kıldı. STEPN’ın NFT’leri, fırsatı değerlendiren bir proje olarak haftalık 4.8 milyon brüt satış üretti. STEPN NFT’lerinin trendi 11 Temmuz’dan bu yana büyüyor ve şimdiye kadar düzeltme görmedi.

Bu arada, STEPN son zamanlarda kullanıcıları için müjdeli haberler verdi. Hareket et Kazan mekanizmasını uygulayan platform, STEPN ayakkabılarına bir kullanım ömrü veren “İyilik Faktörleri”ni (Well being Factors) duyurdu. Açıklamaya göre, “HP olmadan, ayakkabılar sınırsız bir arza sahip olacak ve asla eskimeyecek. Bu da enflasyon ve nihai fiyat düşüşü için bir formül.”

STEPN ile ilgili temel sorunlardan biri, bu Sağlık Faktörlerinin (HP) bireysel geliri düşürmesidir. Şirket, HP’yi geri yüklemenin GST madenciliği için ücretsiz olduğunu söyleyerek gerilimi azalttı. Müşteriler ayrıca daha düşük fiyat noktalarında HP’ye para harcamak zorunda kalmayacaklar. HP geri kazanılmazsa, ayakkabıların kullanışlılığıyla ilgili ek endişelere neden olmaktadır. STEPN’e göre “HP tamircisi, ayakkabının uzun vadeli aşamalı bozulmasıdır”.

Altcoin piyasası toparlanırken GTM fiyatı 1 dolara ulaşma fırsatı buldu

GTM fiyatı da tıpkı NFT’ler gibi toparlanma sürecini iyi değerlendirdi. GMT şu anda 1 dolar hedefine ulaşmak üzere. Yazım sırasında 0.9615 dolardan işlem görüyor.

Stepn (GMT), kullanıcıları “hareket ederek kazanmaya” teşvik eden bir yaşam tarzı uygulamasıdır. Proje Solana tabanlıdır ve Web3’ün öncüsü olarak görülmektedir. NFT spor ayakkabılarına sahip STEPN kullanıcıları, açık havada yürüyerek veya koşarak GMT kazanabilmektedir. Token ayrıca platformda gelecekteki değişiklikleri oylamak ve oylamak için kullanılabiliyor. Coinmuhendisi.com‘dan takip ettiğiniz üzere, proje yakın zamanda APE Realm‘i duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir