Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.657
% 4.20
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.657
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Binance, Bu Coin’leri Marjin Üzerinde Listeleyecek!

binance listeleme

Binance, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklama doğrultusunda marjin platformuna yeni pariteler ekleyeceğini duyurdu.


Binance, yeni altcoin listelemelerine hız kesmeden devam ediyor. Platform, kullanıcılarına geniş bir çeşitlilik sunmak adına sürekli olarak yeni dijital varlıkları ekleyerek yatırımcılarına fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Binance kullanıcılarının portföylerini çeşitlendirmelerine ve kripto piyasasındaki gelişmeleri yakından takip etmelerine olanak tanıyor. . Binance’in dinamik yaklaşımı, kripto dünyasındaki yenilikleri kaçırmamak adına kullanıcılarına önemli bir avantaj sağlıyor.

Binance, yapmış olduğu resmî açıklamasında, Gifto (GTO) token’ını yeni ödünç alınabilir varlık olarak çapraz ve izole marjin işlemlerine eklediğini, ayrıca Syscoin (SYS) ve Contentos (COS) için marjin ticaretinde yeni işlem çiftleri sunmaya başladığını duyurdu.

Bu güncelleme ile Binance, şu anda marjin ticareti sunan SYS ve COS yatırımcılarına, USDT paritesinde çapraz marjin ticareti yapma olanağı sağlayacak. Ayrıca, GTO yatırımcılarına da son güncelleme ile USDT paritesinde çapraz ve izole marjin ticareti fırsatı sunacak.

Binance’in yapmış olduğu bu güncellemeleri, platformun sürekli olarak kullanıcı ihtiyaçlarına odaklanma ve kolay bir ticaret ortamı sunma çabasını bizlerin önüne çıkarıyor.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir