Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.801
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.801
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bloomberg, Bitcoin ETF’lerinin Reddedilmesini Bekliyor!

bitcoin etf sec

ABD merkezli haber sağlayıcısı Bloomberg, yakın zamanda spot Bitcoin ETF’lerinin başvuru sonuçlarını “muhtemelen reddedilecek.” şeklinde güncelledi.


▪️ Bloomberg’de yapılan bu güncellemeye göre, SEC’in incelemek için süreyi uzattığını açıkladığı yani ertelemeyi seçtiği spot Bitcoin ETF’lerinin reddedilebileceği haberleri ortaya çıkmış ve piyasada büyük endişe uyandırdı.

▪️ Bloomberg’in yukarıda bahsedilen güncellemesine dair iddialar ortaya atılmış olsa da bu güncellemenin hangi kaynağa dayandığına dair net bir bilgi bulunmamaktadır.

▪️ Haber metni, Bloomberg’in güncelleme yaptığına dair kesin bir kanıt sunmamaktadır, bu nedenle güncellemenin doğruluğu şu anda belirsizdir. Yatırımcılar ve uzmanlar, bu tür iddiaları dikkate alırken dikkatli olmalı ve güvenilir kaynaklardan gelen resmi açıklamaları beklemelidirler.

▪️ Daha önce, kripto sektörü üzerinde etkili olan haber kaynaklarının, özellikle Bloomberg ve WSJ gibi büyük medya kuruluşlarının, kripto paralarla ilgili korku ve belirsizlik yaratmaya yönelik haberler yayınladığına dair şüpheler ortaya atılmıştı.

▪️ Bu tür yayınlar, piyasa üzerinde spekülasyonlara yol açabilir ve yatırımcıların kararlarını etkileyebilir, bu yüzden yatırımcılar dikkatli olmalı ve haber kaynaklarını eleştirel bir bakış açısıyla değerlendirmelidir.

Haberlere Hızlı Bir Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayarak Bizi Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir