Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.300
% 2.31
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.300
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance’da Önemli İstifa!

Binance, Müşteri Güvenini Artırmak İçin 11. Rezerv Kanıtını Açıkladı!

Kripto para borsası Binance içerisinde önemli bir istifa gerçekleşti. Yüksek mevkideki isim düzenleyici baskılar nedeniyle istifa etti.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance uzun bir süredir başta ABD olmak üzere bir çok ülkenin düzenleyici kurumu tarafından yoğun baskıya maruz kalmakta. Yaşanan bu sorunların ortasında geçtiğimiz hafta üst düzey bir yönetici istifa etmişti. Son haberlere göre borsanın üst düzey ürün ve tasarım başkanı Mayur Kamat resmi olarak şirketten istifa etti.

İlginizi Çekebilir: JPMorgen:” SEC, Spot Bitcoin ETF’lerini Onaylacak!”

Geçtiğimiz haftalarda ise baş strateji sorumlusu Patrick Hillman, genel danışman Hon Ng ve baş işletme sorumlusu Yibo Ling’in istifası oldukça gündem olmuştu.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Binance borsasından istifa ettiğini duyuran Mayur Kamat konuyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Kamat, “Benim için görevi bırakma ve ürün liderliğini Binance’in yeni nesil liderlerine devretme zamanı geldi,” dedi.

“Sorunsuz bir geçiş sağlamak için ürün liderleriyle yakın bir şekilde çalıştım. Ayrıca, 20 yıllık aralıksız ürün çalışmasının ardından kişisel olarak benim için de biraz ara vermek için iyi bir zaman. Binance’te çalışmak ve kullanıcı tabanımızın büyüdüğünü görmek hayatımın deneyimiydi. CZ’ye [Binance kurucusu Changpeng Zhao] ve tüm liderlik ekibine bu harika fırsat için teşekkür ederim. Binance’i kenardan destekliyor olacağım.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir