Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.571
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.571
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

ABD Başkan Adayı Ekonomik Vaatlerini Açıkladı

ABD,ETF,SEC,Bitcoin,BTC,Ron DeSantis,Florida Valisi,ABD Başkan Adayı

ABD başkan adayı ve Florida valisi Ron DeSantis, ekonomiye dair vaatlerini yayınladı; Bitcoin için nasıl bir yol izleyecek?

2024 başkanlık seçimi öncesinde Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen siyasi liderlerinden biri olarak adını duyurmaya başlayan Florida Valisi Ron DeSantis, Bitcoin’i tamamen desteklemeyi ve Amerika Birleşik Devletleri Federal Rezerv’in Merkez Bankası Dijital Para Birimi (CBDC) kurma girişimlerini engellemeyi vaat eden bir Bildiri yayınladı.

Son raporlara göre, DeSantis’in kampanyası, kripto bağışlarını kabul etmeye hazırlanıyor, bu da Robert F. Kennedy Jr.’ın Bitcoin ile kampanya bağışlarını kabul ettiği açıklamasını takip ediyor. Bu bağlamda, başkan adayı, Ekonomik Bağımsızlık Bildirisi adını verdiği bir dizi taahhüt içeren bir rapor yayınladı ve aşağıdaki önemli unsurları belirtti:

● Eğer seçilirse, Ron DeSantis, Federal Rezerv’in Merkez Bankası Dijital Para Birimi (CBDC) uygulamalarını engellemeyi taahhüt ediyor. Ayrıca, sosyal kredi sistemine daha fazla yaklaşabilecek diğer politika girişimlerini de önlemeyi hedefliyor.

ABD Başkan Adayı, Washington’ın Bitcoin ve diğer yeni teknolojiler gibi yeniliklere karşı aşırı düzenleme ve engelleme girişimlerine karşı çıkarak, girişimciliği koruma taahhüdünde bulunuyor.

Ron DeSantis, kripto para birimlerinin korunmasına öncelik verecek ve siyasi olarak yönlendirilen finans kuruluşlarının etkisini azaltmayı ve finansal ifşaları engellemeyi amaçlayacak.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


ABD Başkan Adayı Bitcoine Etki Yaratabilir

Kripto ekosistemi, son zamanlarda Amerika Birleşik Devletleri’nde ilk spot Bitcoin ETF ürününün onaylanması beklentilerini artırdı. Ancak, Grayscale’in Bitcoin Trust’ı bir spot ETF’ye dönüştürme girişimi hibe almadan önce Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) düşen bir karar alma sorumluluğu ile karşı karşıya kaldı.

Patrick McHenry gibi bazı yasa yapıcılar, SEC’in kripto ekosistemine yönelik eleştirel bir tutum sergilemiş olsalar da, DeSantis ve Kennedy Jr. gibi liderler, muhtemelen düzenlemelerdeki değişiklikler açısından en büyük etkiyi yaratabilecek isimler arasında yer alıyorlar.


İlginizi Çekebilir:Shibarium 1 Milyon Cüzdan Sayısına Ulaştı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir