Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.254
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.254
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Shibarium 1 Milyon Cüzdan Sayısına Ulaştı!

Shibarium 1 Milyon Cüzdan Sayısına Ulaştı! En son boğa sezonunda yatırımcılarının yüzünü devasa miktarlarla güldüren SHIB meme tokeni artık yeni planlar çiziyor! İlk başlarda sadece bir meme tokendan ibaret olsa da, artık öyle değil.

SHIBA artık token değil, bir Coin’e evrildi. Çünkü artık kendineözgü bir Katman 2 ağ çözümü piyasaya sürdü. Bildiğimiz üzere, Layer 2 rüzgarı hala piyasada devam ediyor. Bunun yanı sıra, kullanıcıların airdrop beklentisi olduğu için de bu hacim daha da artıyor.

Dikkatinizi çekebilir: Shibarium’da 1 Milyon Dolar Kayboldu!

Geçtiğimiz günlerde, Shibarium ağına resmen geçiş duyuruldu. Bununla da, Ethereum’un ağının ölçeklenmesini destekleyen Layer 2 ağlar sırasına biri daha eklendi. İlk başlatıldığı zamanda, ağın köprüsünde bir takım sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Hatta ağ üzerinde 1 Milyondan fazla varlık kayboldu.

Bu gibi sorunlar kullanıcıları korkutsa da, öte tarafdan pek çok token 5000% gibi devasa miktarlarda yükseliş yaşadı. Bu da daha fazla kullanıcıyı ağa çekmeği başardı. Bunun sonucunda ağ kısa bir sürede 1 Milyondan fazla cüzdana sahiplik etmeğe başladı.

Shibarim 1 Milyon Cüzdan Sayısına Ulaştı!

SHIBA Fiyatları İse Tersine Rekor Kırıyor!

Resmi olarak verilen duyuruya göre Shibarium ağı dün, 3 Eylül tarihinde 1 milyon aktif kullanıcısı ile devasa bir gelişme kaydetti. Bu kaydedilen rakam, ağın yeniden başlatılma dönemi sonrasında gerçekleşti. Bu dönem sonrasında ağa en az 900.000 yeni cüzdan eklendi.

İlk başladığında bazı sorunlarla karşılaşsa da, hızlı şekilde giderildiği için artık böyle bir sorun kalmadı. Bu kullanıcılara daha da güven verdiği için hızlı bir göç gerçekleşti.

Fakat öte yandan bu tam tersine bir şekilde, SHIBA fiyatlarında düşüşler devam ediyor. Henüz bundan kaynaklı bir artış sağlanmamıştır. Ağ üzerinde kullanılan ana token BONE ise büyük sıçrayışlar yaşadı. Bu BONE fiyatının geleceğine de etki edecektir. Çünkü token gerçek bir kullanım alanına sahip olmaya başladı.

Dikkat ederseniz, ağ üzerindeki tokenların alım ve satım işlemleri BONE veya WBONE paritelerinde gerçekleştiriliyor. Bu da bu tokena olan talebi yükseltiyor.Taleb arttığı takdirde ise tokenin fiyatındaki yükselişler de görülecektir. Shibarium 1 Milyon Cüzdan üzerine çıkması ağdaki kullanıcıların aktifliğine de bağlıdır.

Bu bir yatırım tavsiyesi değildir. Lütfen alım ve satım öncesinde kendi araşdırmanızı yapmanızı unutmayın! YTD; DYOR

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir