Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.943
% 2.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.943
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ftx Dosyaları, Eski Ceo Trabucco’nun Yat Aldığını Gösterdi

CEO John Rayn, FTX borçlularından yakın zamanda, ticaret şirketi Alameda Research’ün yöneticilerinin, şirket fonlarının kişisel nakit transferlerinden nasıl yararlandığını ortaya çıkardı.

Listede, Bankman-Fried’e “Nakit Ödeme” olarak adlandırılan 900 milyon $’ın üzerinde transfer, 15,5 milyon $’lık nakit transfer ve eski Alameda CEO’su Caroline Ellison’a yapılan 3,5 milyon $’lık transfer yer alıyordu.

Listeye ayrıca eski Alameda eş CEO’su Samuel Trabucco’nun 2,5 milyon $’a satın aldığı yatın şirketine yapılan ödemeyi de ekledi. Ceo, şirketin çökmesinden birkaç ay önce şirketten istifa ettiğini açıkladığında bir tekne satın aldığını söyledi .

Ellison, “ Umarım teknesinde harika vakit geçirir.“ dedi.

Bununla beraber belgelerde adı geçen diğer Alameda çalışanları arasında yer alan önemli kişilerde var.

Bunlar hem suçunu kabul eden hem de Bankman-Fried aleyhine ifade vermesi beklenen kurucu ortak Gary Wang ve eski mühendislik direktörü Nishad Singh ile Ftx CEO’su Ryan Salame yer alıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Adalet bakanlığı savcıları, Sam Bankman-Fried’ı birçok nedenlerle suçladılar. Bunlar FTX müşteri mevduatlarını kötüye kullandığını ve zimmete geçirirerek kendi zengin etmek istemesi. Ayrıca Alameda’nın işletme maliyetlerini ödemek gibi çeşitli amaçlarla kullandığını iddia etti.

Alameda Research, Ağustos 2022’de halka açık olarak istifa edene kadar CEO Ellison ve Trabucco tarafından yönetiliyordu. Herhangi bir suçlamayla karşı karşıya kalmayan Trabucco çöküşten sonra kamuya açık bir konuşma yapmadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir