Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.638
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.638
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

MakerDao, EndGame’in Son Aşamasını Tasarladı

MakerDAO, daha büyük ekosistemde yaşayan bir dizi bağımsız subDAO oluşturmak için tasarlanan çok adımlı “Endgame” planının son aşamasını tasarladı.

MakerDAO kurucu ortağı Rune Christensen’in bir gönderisinde, organizasyonun “Endgame”in son aşamasının “NewChain adı verilen yeni, bağımsız bir blockchain üzerine inşa edilen Maker Protokolünün tamamının yeniden uygulanması” olacağına karar verdiğini söyledi.

Christensen gelişmeyi X hesabından duyurmaya devam etti.

Christensen, “Endgame’in son aşaması, Maker için NewChain kod adıyla yerel bir blockchain’in piyasaya sürülmesidir” dedi. “Ayrıca bu, ekosistemi daha güvenli ve verimli hale getirecek.” Diye sözlerine ekledi.

Endgame, MakerDAO’nun güçlü inovasyonla ortaya çıkan, topluluk odaklı bir ekosistem yaratmaya yönelik iddialı planıdır. Ayrıca MakerDAO, bu yöntemle Ethereum tabanlı bir stablecoin olan Dai arzını artırmak istiyor.

MakerDAO, “Endgame’in kısa vadeli hedefi, Dai arzını üç yıl içinde 100 Milyar $ üzerine çıkarmak.” Dedi. Fakat anlık verilere göre Dai’nin arzı ve piyasa değeri şuan 3,9 milyar dolar ve hedefe ulaşabilmek proje için zorlayıcı durumda.

Çıkarılacak 5 adet oyunun ilki ekosistem için birleşik marka oluşturmaya odaklanan bir ürün lansmanını içeren beta sürümü yeni yılda yayınlanacak.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Maker Anayasası EndGame’i Onayladı

Bu yılın başında ise proje yöneticileri, Endgame’i tanıtan bir Maker anayasasını onayladı. Planın genel istikrar, merkeziyetsizlik, ön yönetim, seçmen komiteleri ve daha fazlasıyla ilgili platformla ilgili çeşitli işlevlere rehberlik sunması amaçlanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir