Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.718
% 1.86
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.718
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

MakerDao Kurucusundan, Curve Olayı İçin Çarpıcı Yorumlar!

Maker kurucu ortağı Rune Chirstensen, gerçekleşen Curve hack olayında merkeziyetsiz finansta büyük endişeleri tetiklediğini söyledi. Fakat Chirstensen’a göre bundan sonra bir artış olabileceğini söylüyor.

Twitter’da yaptığı bir gönderide , “Bu bir ‘bitti’ anı gibi görünebilir, ancak belki de bu döngünün Kara Perşembesi. Boğa piyasasından önceki son çöküş ve her şeyin 100 kat daha güçlü bir şekilde geri geliyor” dedi.

İlginizi Çekebilir

Hacker, CRV’nin 5.4 Milyon Dolarlık Fonunu Kurtardı!

Curve‘dan çalınan paranın, Vyper kodlama dilinin sürümlerini kullanan akıllı sözleşmelerde ki hata nedeniyle çalındığı görüldü. Hackerlar yeniden giriş güvenlik açığının sonucu olarak Vyper sözleşmelerini kullanarak stablecoin havuzundan 24 milyon dolar elde etti.

Blockchain’deki birkaç lider bu olayların sonuçlarını Twitter’da açıkladı.

Nostra’nın kurucusu David Garai, Chirstensen’in yorumuna cevap verdi.

Ayrıca, borç verme protokollerinin nihayet her yerleşik teminat türü için zincir içi likiditeyi proaktif olarak izlemeye başladığı çok önemli bir an olabilir.  dedi.

Aave’den Yanıt Gecikmedi

Aave’nin kurucusu ve CEO’su Stani Kulechov Twitter’da Curve olayı hakkında tweet attı.

Dün, Curve ve DeFi için talihsiz bir aksilikti. Curve’un ekibi, alandaki en iyilerden biri ve zamanı geldiğinde güçlü bir şekilde ortaya çıkmaktan daha azını beklemiyorum.

Dayanıklı DeFi oluşturmak son derece zor. Hasar sınırlı olsa da ve Curve topluluğunun başa çıkabileceği görünse de istismarların çoğu ön plandaydı. Ancak MEV botları aynı zamanda Curve’a para da iade ediyor.

CTF Capital’in Makro araştırma başkanı Hernán Yellati ise, bu soygunun iki farklı yönü olabileceğini söyledi.

İlk olarak defi için bir dip olarak görülebilir ama büyük yükselişlere sebep olabilir. İkinci olarak diğer Defi protokolleri arasında olası bulaşmaya bazı gölgeler düşürebilir. dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir