Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.139
% 1.89
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.139
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Adventure Gold (AGLD) Coin Nedir ?

Adventure Gold Nedir

adventure Gold (AGLD) coin nedir ? 

AGLD Coin, merkezi olmayan finans (DeFi) alanında faaliyet gösteren bir kripto para birimidir. Akropolis isimli bir DeFi protokolü tarafından geliştirilmiştir. AGLD Coin’in temel amacı, finansal hizmetlere erişimi artırmak, finansal katmanlaşma ve eşitsizlikleri azaltmak, düşük gelirli ve finansal sisteme dahil olmayan kesimleri finansal olarak entegre etmek ve merkezi olmayan finansal hizmetler sunarak geleneksel finansal sistemin dezavantajlarını ortadan kaldırmaktır. AGLD Coin, ERC-20 token standardına uygun olarak işlem görür ve DeFi ekosistemine katkıda bulunmayı amaçlar. 

Adventure Gold (AGLD) coin kurucusu kimdir ? 

AGLD Coin, Ethereum blockchain üzerinde yer alan Loot adlı bir non-fungible token (NFT) projesinin yerel ERC-20 token’ıdır. Loot, sosyal medya ağı Vine’ın kurucu ortağı Dom Hofmann tarafından oluşturulmuş ve zincir üzerinde depolanan metin tabanlı, rastgele bir macera ekipmanıdır. Loot’un kendisi, topluluğun nasıl yorumlamak istediğine açık olan herhangi bir arayüz, resim, istatistik veya işlevsellik içermez.

AGLD Coin’in kurucusu, girişimci Will Papper’dır. Stanford Üniversitesi mezunu ve Ethereum’un 2014 yılındaki ön satışından bu yana sahibi olan Papper, kripto para dünyasına büyük bir merak duymaktadır. Aynı zamanda merkezi olmayan bir yatırım protokolü olan Syndicate DAO’nun da eş kurucusudur. Papper, Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin’in Loot projesini desteklemesine teşvik eden ve üzerine inşa etmesine yönelik bir tepki olarak Adventure Gold’u yaratmıştır. Papper, Buterin’in Loot projesini destekleyen tweet’inden bir gün sonra Adventure Gold’u piyasaya sürmüş ve kodun çoğunu sadece dört saatte Oregon’daki küçük bir havaalanında yazmıştır.

Resmi bir geliştirme ekibine sahip olmayan Adventure Gold, Papper ve diğer “Loot’u seven son derece saygın topluluk üyelerinden” oluşan bir grup tarafından yönetilmektedir. Bu çok üyeli grup, para basma kararları ve diğer yönetim önerileri gibi sözleşmeye dayalı izinleri uygulayabilir. Adventure Gold, merkezi olmayan oyun evrenlerine bir para birimi sağlayarak Loot üzerine inşa edilen projeler için bir standart belirlemeyi hedeflemektedir. AGLD coin, aynı zamanda bir yönetişim token’ı olarak da kullanılabilir ve kullanıcıların gelecekteki oyun içi krediler veya Loot üzerine inşa edilen ve AGLD’yi benimseyen gelecekteki basımlar üzerinde oy kullanmasını sağlayabilir.

Adventure Gold Coin

 

Adventure Gold (AGLD) coin özellikleri ?

  • ERC-20 Token Standardı: AGLD Coin, Ethereum blockchain üzerinde yer alan ERC-20 token standardını kullanır. Bu sayede Ethereum tabanlı cüzdanlarda depolanabilir ve kolayca transfer edilebilir.
  • Loot NFT Projesi ile Bağlantı: AGLD Coin, Loot adlı bir non-fungible token (NFT) projesinin yerel token’ıdır. Loot projesi, metin tabanlı, rastgele macera ekipmanları sunan ve Ethereum blockchain üzerine inşa edilmiş bir NFT koleksiyonudur.
  • Yönetişim Token’ı: AGLD, topluluk üyelerinin projenin geleceği üzerinde söz sahibi olmasını sağlayan bir yönetişim token’ıdır. Token sahipleri, oy kullanarak gelecekteki oyun içi krediler ve Loot üzerine inşa edilen gelecekteki basımlar gibi konularda kararlar alabilir.
  • Merkezi Olmayan Yönetim: AGLD Coin’in resmi bir geliştirme ekibi yoktur. Yönetişim, Loot topluluğunun saygın üyeleri ve kurucusu Will Papper gibi katkıda bulunan diğer kişiler tarafından sağlanır.
  • Loot Ekosistemi İçin Para Birimi: AGLD Coin, merkezi olmayan oyun evreni için bir para birimi sağlar ve Loot üzerine inşa edilen projeler için bir standart belirlemeyi amaçlar.
  • Hızlı ve Düşük Ücretli İşlemler: AGLD, Ethereum blockchain üzerinde çalışır ve ERC-20 token olarak hızlı ve düşük ücretli işlemler sunar.
  • Topluluk Odaklı Yaklaşım: AGLD Coin’in yönetişimi ve gelişimi, topluluk üyelerinin katkıları ve görüşleriyle şekillenir.
  • Yüksek Talep ve Değer Potansiyeli: AGLD Coin, lansmanından itibaren hızla ilgi görmüş ve airdrop NFT başına yüksek değerde token talep edilmiştir.
  • Merkezi Olmayan Finansın Geleceği: AGLD Coin, merkezi olmayan finans alanında faaliyet gösteren bir projedir ve finansal katmanlaşmayı azaltma, finansal erişimi artırma ve geleneksel finansal sistemde dengesizlikleri düzeltme hedeflerine odaklanır.
  • Transparan ve Güvenli: AGLD Coin ve yönetişimi, Ethereum blockchain üzerinde çalışarak şeffaf ve güvenli bir şekilde işler.

AGLD Coin Ortaklıkları

  • OpenSea: OpenSea, Loot NFT’lerinin alınıp satıldığı en büyük NFT pazar yeridir. OpenSea, AGLD coin’i de desteklemektedir
  • CoinMarketCap: CoinMarketCap, AGLD coin’in fiyatını, grafiklerini, piyasa değerini ve diğer verilerini takip etmek için en popüler kripto para birimi veri platformudur
  • Investing.com: Investing.com, AGLD coin’in fiyatını, yorumlarını, grafiklerini ve işlem hacmini sunan bir finansal haber ve analiz sitesidir.

Sosyal Medya Hesapları

Twitter

Discord

OpenSea

Web Siteleri

Adventure Gold (AGLD) Nereden Alınır ?

Binance ,Kucoin ,Gate.io ,OKX borsalarından satın alabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir