Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.379
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.379
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, Japonya Borsasını Başlatmaya Hazırlanıyor!

binance-japonya-1024x591.jpg

Lider Borsanın Japonya’ya Yeniden Girişi

Yerel kripto medya kuruluşu Coin Mühendisi’ne göre Ağustos ayında Japonya pazarına açılmaya hazırlanan Binance ilk olarak 34 adet coini listeleyecek. Bu da yerel bir borsadan daha fazla token sunacağı anlamına geliyor.

Binance Japonya’nın hizmet vereceği tokenlar arasında; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Polkadot (DOT), Qtum (QTUM), Algorand (ALGO), Ethereum Classic (ETC), Cardano (ADA), Enjin Coin (ENJ), The Sandbox (SAND), Astar (ASTR), Bitcoin Cash (BCH), BNB (BNB), Polygon (MATIC), Stellar (XLM), Cosmos (ATOM), Ripple (XRP), Basic Attention (BAT), Maker (MKR), Tezos (XTZ), Avalanche (AVAX), Litecoin (LTC), Dai (DAI), İost (IOST), Nem (XEM), Axie Infinity (AXS), Chiliz (CHZ), Dogecoin (DOGE), JasmyCoin (JASMY), Chainlink (LINK), Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL), TRON (TRX), Ontology (ONT) ve Zilliqa (ZIL) yer alıyor.

Binance’ten alınan bilgiye göre bugün Japon borsasında BNB listeleyeceğini duyurdu.

Borsasının kurucusu Changpeng Zhao Temmuz ayında bir Twitter videosunda dünyanın en büyük borsasının Japonya’ya yeniden gireceğini belirtti.

Zhao, Japonya’nın Web3 düzenleme ortamında lider olduğunu görmek harika dedi. Japonya 2017’den beri kripto borsa düzenlenmeleri ile çok net düzenlemelere sahip. Ayrıca kripto listelenmelerinin çerçeveleri ve Haziran ayında gelen stablecoin düzenlemesinin kabul edilmesi ile birlikte.

Zhao bu amaçla Kasım ayında satın aldığı SEBC platformundan sonra Japonya pazarına yeniden katılabileceği için mutlu. Zhao’nun açıklamasına göre borsa Ağustos ayı içerisinde faaliyete girmeyi planlıyor.

Japonya’da düzenlemenin önü açıldı

Japon mali düzenleyiciler, Binance’in bağımsız bir lisans almadan faaliyet göstermesine izin vermedi ve Binance, 2018 yılında Japonya’daki faaliyetlerini durdurmak zorunda kaldı. Ancak Binance, düzenlenmiş kuruluşlarda hisse satın alarak ülke pazarlarına yeniden girdi.

Platform Kasım 2022’de hizmet için, Sakura Exchange BitCoin’in hisselerinin %100’ünü satın aldı. Böylelikle Japonya finansal hizmetler ajansı tarafından düzenlemenin önünü açtı.

Binance borsasına kaydınız yoksa %20 Komisyon buraya tıklayıp kayıt olabilirsiniz. Ayrıca komisyon indirimi ve bir çok fırsattan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir