Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.610
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.610
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Binance, O Ülkede Faaliyete Geçiyor!

Binance

Kripto borsası Binance, daha önce faaliyet gösterdiği bir ülkede yeniden pazara girmek için önemli bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Kripto borsaları çeşitli ülkelerdeki faaliyet alanlarını genişletiyor. Dünyanın en büyük kripto borsası Binance bu alanda öncülük etmeye devam ediyor. Daha önce Japonya pazarında bulunan borsa, yeniden faaliyet göstermek için önemli bir adım attığını duyurdu.

Binance, Japonya’ya yeniden girmek için Kasım 2022’de düzenlenmiş kripto değişim platformu Sakura Exchange Bitcoin’i (SEBC) satın aldı. SEBC mevcut kripto borsası ve aracılık hizmetlerini 31 Mayıs’a kadar sonlandıracağı  ve Haziran 2023’ten sonra Binance Japan olarak yeniden açılacağı duyuruldu.

Japon mali düzenleyiciler, Binance’in bağımsız bir lisans almadan faaliyet göstermesine izin vermedi ve Binance, 2018 yılında Japonya’daki faaliyetlerini durdurmak zorunda kaldı. Ancak Binance, düzenlenmiş kuruluşlarda hisse satın alarak ülke pazarlarına yeniden girdi.

Japonya, kripto para birimleri konusundaki düzenlemelerini uygulamaya koyan ilk ülkelerden biri olarak kabul edilirken, ülke şimdi kripto platformları için düzenleyici talepleri hafifletti ve yeni kripto tokenlerini listelemeyi kolaylaştırdı.

Borsa, Malezya ve Singapur gibi diğer ülkelerde de düzenlenmiş kuruluşlarda hisse satın alarak yeniden pazarlara girdi. Binance’in Japonya’ya yeniden girmesi, düzenlenmiş bir kuruluş aracılığıyla gerçekleştiği için diğer ülkelerden farklı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version