Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.449
% 0.32
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.449
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Mastercard, Kripto Firmaları İle Çalışmak İstiyor

Mastercard

Mastercard, kripto para birimi ödeme kartı programını genişletmek için kripto firmaları ile daha fazla ortaklık arayışında olduğunu açıkladı.

Global finans şirketleri yüzünü kripto para birimlerine doğru dönüyor. Bu alanda özellikle küresel ödeme devleri oldukça sıkı bir şekilde çalışmakta. Bunlardan biride Mastercard.

Şirketin kripto ve blok zinciri başkanı Raj Dhamodharan, dünya genelinde kripto kart programları sunan birçok ortakları olduğunu ve bu ortaklıkların devam ettiğini söyledi. Binance, Nexo ve Gemini gibi kripto borsalarıyla zaten ortaklık kuran Mastercard, bazı ülkelerde kripto bağlantılı ödeme kartları sunuyor.

Dhamodharan, kriptoya güvenli erişimin Mastercard’ın değer teklifinin bir parçası olduğunu belirtti. Ancak, bankaların geçen yıl bir dizi büyük kripto firmasının çökmesinin ardından kripto müşterilerine karşı temkinli hale geldiğine dikkat çekti. ABD’li düzenleyicilerin de piyasada uyum eksikliği olduğunu söyledikleri konularda giderek daha fazla baskı uyguladığını vurguladı.

Dhamodharan herhangi bir kart programının tam bir durum tespitinden geçtiğini ve sürekli olarak izlendiğini söyledi. Mastercard’ın ödeme ağını kullanarak kripto borsalarına aktarılabilecek para miktarına kısıtlama getirip getirmeyeceği sorusuna ise yanıt vermedi.

Mastercard’ın kripto para birimlerine güç veren temel blok zinciri teknolojisi konusunda “gerçekten oldukça hevesli” olduğunu ifade eden Dhamodharan, giderek daha fazla düzenlenmiş paranın bu alana geleceğini düşündüklerini sözlerine ekledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir