Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.210
% 1.53
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.210
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Measurable Data Token (MDT) Fiyat Analizi

measurable data token Yapay Zeka

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Measurable Data Token analizini ilk olarak haftalık grafikte inceleyeceğiz daha sonra da kısa zaman diliminde inceleyip paylaşacağız. Umarım bu yazı sizler için faydalı olur.

Measurable Data Token‘i haftalık olarak incelediğimizde 2019 senesinde 2 kere deneyip kıramadığı direnci 2020 halving döneminden sonra 3. kez denemesinden sonra direnç kırılımını gerçekleştiriyor. Daha sonrasında Measurable Data Token 2021 yılında yaptığı ilk tepeden sonra tekrardan kırılım yaptığı bölgeye temas ediyor ve güçlü alıcı ile karşılaşıyor. Bu alım baskısıyla 2022 yılında yeni bir tepe yapıp oradaki likiditeyi alıp uzun bir ayı sezonuna giriyor.

Ayı sezonunda tekrardan 0.017 seviyelerinden destek bulup hızlı bir ikili dip formasyonu(w) oluşturup 0.09 seviyesindeki dirence kadar hızlı bir yükseliş yaşıyor. Measurable Data Token önümüzdeki boğa döngüsünde 1.72$ seviyelerine kadar yükseliş bekleyebiliriz.Peki ya 2026-2027 yıllarında MDT’de dip seviyeler nereler olabilir.0.09$-0.12$ seviyeleri gözümüze güzel bir destek seviyesi olarak karşımıza çıkıyor. Bu uzun vade MDT grafiği ileriye dönük görüşlerinizi aydınlatmış olur..

Evet arkadaşlar şimdi de kısa vade de Measurable Data Token grafiğimizi inceleyelim.

Measurable Data Token‘i günlük grafikte incelediğimizde 0.0419$ seviyesinde güçlü bir destek bölgemiz olduğunu görüyor ve ikili dip formasyonun çalıştığını görüyoruz.Yukarıda incelediğimiz grafikte de MDT’in ikili dip formasyonlarının güzel çalıştığını ve direnç bölgelerini 2-3 kez test edebildiğini görüyoruz. Bu durumda 0.0419$ bölgesi  alt kanal desteği 0.93$ bölgesi üst kanal direnci olacak şekilde bir yatay kanal hareketi izleyebiliriz.

Ek olarak günlük grafiğimizde bir düşen kanal formasyonun oluştuğunu ve bu kanal kırılımından sonra 0.059 direnç bölgesini destek edinmeye çalışabiliriz. Bu direnç noktasını destek edindikten sonra 0.093$ bölgesine doğru bir hareketi izleyebileceğimizi düşünüyoruz. Umarım faydalı bir yazı olmuştur .Herkese sağlıklı mutlu haftasonları dileriz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir