Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.804
% 1.40
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.804
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

FTX, Güvenlik Sebebiyle Kullanıcı Hesaplarını Askıya Aldı!

FTX

İflas eden kripto para borsası FTX, Kroll siber güvenlik ihlalinin ardından kullanıcı hesaplarını askıya aldığını duyurdu.

FTX, yakın zamandaki saldırının ardından gelecekte yaşanabilecek olası olayları veya ek zararları önlemek için bu kararı proaktif bir önlem olarak aldı.

Son Kroll siber güvenlik ihlalinin ardından iflas eden kripto borsası FTX, talep portalına erişen etkilenen kullanıcıların hesaplarını geçici olarak askıya aldı.

FTX, son saldırının ardından gelecekteki olayları veya ek zararları önlemek için proaktif bir önlem olarak Twitter üzerinden olay hakkında ki kararını duyurdu.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Kullanıcılara, olaya yanıt olarak taleplerini değiştirmemeleri veya kabul edilen programları değiştirmemeleri şiddetle tavsiye edildi.

FTX, Kroll müşteri talep portalı aracılığıyla gönderilen tüm talep verilerinin güvenli ve geçerli olduğunu belirtti.

FTX‘in devam eden iflas işlemleri için atanan talep ve bildirim temsilcisi Kroll, davacılarla ilgili hassas olmayan verileri açığa çıkaran bir ihlale maruz kaldı, iflas davasına dahil oldu.

Buna yanıt olarak Kroll, FTX‘e durumun aktif yönetimi ve sürekli gözetimi konusunda güvence verdi.

FTX daha sonra ihlalin hesap şifrelerinin, dahili sistemlerin veya finansal fonların güvenliği üzerinde hiçbir etkisi olmadığını doğrulayarak bu güvencenin kanıtını sundu.

Kroll, etkilenen bireyleri kişisel korunmaya yönelik önleyici adımlar konusunda doğrudan bilgilendiriyor.

Borsa, Kroll’un FTX hesap şifreleriyle ilgilenmediğini ve FTX‘in dahili sistemlerinin etkilenmediğini açıkladı.

Bununla birlikte blockchain analisti ZachXBT, kimlik avı e-postalarının borsa müşterilerine ulaşmaya başladığını doğruladı ve bu da onların kişisel verilerinin ele geçirilmiş olabileceğini öne sürdü.

İlginizi Çekebilir: OnlyFans Ethereum Yatırımı Yaptı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir