Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.571
% 0.80
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.571
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

OnlyFans Ethereum Yatırımı Yaptı!

Onlyfans Ethereum Yatırımı Yaptı! Şirket en son açıkladığı finansal raporunda şirket sermayesinin bir kısmını Ethereum’a yatırım yapmak için ayırdığını açıkladı. Şirketin attığı bu adımın detayları mevcut değil. Çünkü bununla ilgili şirket tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.Bu yüzden şirketin ne zaman ve hangi miktarlarda Ethereum aldığı hakkında ek bir bilgi mevcut değildir.

Şirketin amaçları arasında NFT sektörüne giriş yapmak ve blokzinciri teknolojisini platformuna entegre etmek planları mevcut. Bunun dışında şirket Onlyfans hesaplarının resimlerini NFT yapabilme özelliğine izin vereceğini de duyurmuştu.

Ayrıca geçtiğimiz seneden itibaren, platform kullanıcıları tarafından Onlyfans üzerinde kripto paraların da kabul edilmesi için baskı giderek artmaya başladı.

Onlyfans Ethereum Yatırımı Yaptı! Şirket en son açıkladığı finansal raporunda şirket sermayesinin bir kısmını Ethereum’a yatırım yapmak için ayırdığını açıkladı.

OnlyFans To Ban Sexually Explicit Content Starting In October

OnlyFans Ethereum Yatırımına 1 Milyarlık Gelirden Ayırdı!

Birleşik Krallık merkezli platformun kayıtları şuanda Companies House tarafından tutuluyor. Yıllık finansal raporlarını da bu şirket sunmaktadır. Companies House tarafından sunulan rapora göre 2022 yılında şirketin karı 1 milyar dolar üzerine çıktı.

Şirketin CEO’su Leonid Radvinsky bu gelirin bir kısmı ile temettü elde etdi. Elde edilen temettülerin miktarı yaklaşık 485 milyon dolardır. Bunun dışında şirketin kullanıcı sayısı sadece 1 yıl içinde 50 milyon üzerine çıktı.

Dikkatinizi çekebilir: Ebebek Halka Arzı

1 milyondan fazla ise içerik oluşturucusu platformda kaydını tamamladı. Yıllık 1 Milyarın üzerinde net gelire sahip olan platform bu miktarın bir kısmını portföyündeki Ethereum için ayırdı.

Bunun dışında, şirketin vergi öncesi karı artarak 525 milyon dolar oldu. Bu da yüzde 21 artış demektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir