Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.469
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.469
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Ebebek Mağazacılık Halka Arzı: Detaylar, Fiyat, Tarih!

Ebebek Mağazacılık Halka Arzı: Detaylar, Fiyat, Tarih!

Ebebek Mağazacılık’ın halka arzı SPK tarafından onaylandı! Fiyat, tarih, hedefler ve işte Ebebek halka arz detayları!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yeni bir halka arz onaylandı. Bebek giyim alanında Türkiye’nin en büyük şirketlerinden biri olan Ebebek halka arzı onaylandı. Halka arz, bir şirketin hisse senetlerini genel halka sunma işlemidir. Halka arz sayesinde şirket, kamuya açık hisseler çıkararak sermaye artırabilir ve daha geniş bir yatırımcı tabanına ulaşabilir.

İlginizi Çekebilir: Binance İşaret Etti! Yeni Hype Geliyor Mu?

Ebebek Mağazacılık’ın halka arz tarihi 29-31 Ağustos ve 1 Eylül olarak belirlendi. Bu süreçte talep toplama işlemi 3 gün boyunca devam edecek. Halka arz sürecinin başlamasıyla birlikte yatırımcılar, Ebebek Mağazacılık hisselerine yatırım yapma fırsatı bulacak.

Ebebek Mağazacılık Halka Arz Fiyatı Ne Kadar?

Ebebek Mağazacılık hisse senetleri, halka arzda 46,50 TL fiyatından satılacak. Ebebek Mağazacılık’ın halka açıklık oranı %29,41 olarak belirlendi. Toplamda 40 milyon adet hisse senedi dağıtılacak ve halka arzın büyüklüğü 1,8 milyar TL olacak.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Soz konusu halka arz, yatırımcılara ve şirketin geleceği hakkında meraklı olanlara yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Detaylar, fiyatlar ve hedeflerle dolu bu süreç, yatırımcılar için önemli bir karar anı olacak.

Halka arz hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve bir çok halka arz hakkında bilgi sahibi olmak için Borsa Mühendisi kanalımıza abone olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir