Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.575
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.575
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ftx Borsasının Token Satışı Kullanıcıları Korkuttu!

FTX ile ilişkili büyük fon transferleri hareket halindeyken, tokenların ve borsanın elindeki daha fazlasının satılmak üzere olabileceğine dair korkular arttı.

Kripto data şirketi Arkham Intelligence bu fonların takibini yaptı. Şirkete göre, 31 Ağustos’tan bu yana FTX ile bağlantılı bir cüzdan, Solucan Deliği köprüsü kullanarak Solana ekosistemindeki projelerle ilgili yaklaşık 10 milyon dolarlık token’ı başka bir FTX cüzdanına gönderdi.

Token transferleri, gelen token satışlarının fiyat düşüşlerine yol açacağı yönünde yatırımcıyı korkuttu. Ancak yakın zamanda büyük bir satışın yapılması pek olası gözükmüyor.

FTX borçluları, geçtiğimiz ay yaptığı başvuruda, fiyat etkisini en aza indirmek amacıyla dijital varlıkların satışı için haftada 100 milyon dolarlık tipik bir limit ve haftalık maksimum 200 milyon dolarlık bir limit önermişlerdi.

Başvuruda ayrıca Bitcoin, ve içeriden öğrenilen bilgilerle dijital varlıkların satışı için, satıştan önce Komiteye ve Alacaklılara Ad Hoc Komitesine on gün önceden bildirimde bulunulması öneriliyor. Bu başvuru henüz yasal olarak kabullenmeden konunun 13 Eylül’de Delaware İflas Mahkemesi’ne sunulması bekleniyor.

Borsa borçluları ayrıca Nisan ayında yaptığı başvuruda 3,4 milyar dolarlık kripto varlıklarını açıkladılar.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Ftx Satış Planı

FTX borçluları, varlığın token satışlarını yönlendirmesi için bir mali danışman önerdiler.

Şirket çoğu tokenin haftada yalnızca 100 milyon dolar satmasına izin verecek. Ancak bu limit token bazında kalıcı olarak 200 milyon dolara yükseltilebilecek.

Borçlular token satışının fiyata etkisini azaltmak için bitcoin, ether ve diğer tokenleri hedge edecek.

Bununla beraber, stake ile elde edilen getirilerin alacaklılara daha fazla fon dönmesine yardımcı olması koşuluyla şirket, belirli tokenleri stake etme hakkını saklı tutacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir