Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.879
% 1.58
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.879
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Arkham Nedir ? Nasıl Çalışır?

Arkham Token (ARKM), merkezi olmayan bir borsa ve platform olan Arkham Platformunun yerel kripto tokenidir.

Arkham Platformu Nedir?

Platform, kullanıcıların kripto para birimleriyle ticaret yapmasına ve farklı blockchain projelerine yatırım yapmasına olanak tanır.

Arkham, merkezi olmayan bir platform ve borsa ekosistemi olarak hizmet veren bir kripto para projesidir.

Ayrıca, Arkham Token (ARKM) adlı yerel kripto para birimi, platform içinde işlem ücretleri ödemek ve ödüller almak için kullanılır. Proje, merkezi olmayan finans (DeFi) ve kripto para birimi alanında yeni fırsatlar sunmayı amaçlar.

ARKM Token Kullanım Amaçları?

ARKM Tokenin 3 tane kullanım amacı bulunmaktadır.

  • Arkham Platformu, bilgi ve veri değiş tokuşuna izin veren bir sistemdir. Kullanıcılar, diğerleri tarafından sağlanan analiz, tahminler ve bilgilere erişmek veya kendi verilerini paylaşmak için ARKM tokenini kullanabilirler.
  • Platform, kullanıcıların belirli görevleri yerine getirerek veya platforma katkıda bulunarak ARKM tokeni kazanmasına olanak tanır. Bu, kullanıcıların platformda aktif olmalarını ve katılımcı olmalarını teşvik eder.
  • Arkham Token, platform içinde yapılan işlemler için kullanıcılar arasında ödeme yapmak veya platform tarafından sunulan hizmetler için ücret ödemek için kullanılabilir.

Arkham Nasıl Çalışır

Arkham, İntel-to-earn ekonomisi ile çalışır, yani kullanıcılar platformda sağladıkları bilgiler ve zeka ile ödüllendirilirler.

Platform, kullanıcıların kripto varlıkları alıp satmalarını sağlayan bir merkezi olmayan borsa olarak işlev görür. Kullanıcılar, Arkham platformunda ticaret yaparak diğer kripto para birimlerini veya varlıklarını alıp satabilirler.

Ayrıca, Arkham platformu kullanıcıların bilgi ve zeka sağlayarak para kazanabileceği bir sistem sunar. Kullanıcılar, platforma içerik, analiz veya diğer değerli bilgiler ekleyerek katkıda bulunabilirler.

Kullanıcılar, diğer kullanıcılara veya platforma değerlendirip doğruladıkları bilgilere katkı sağladıklarında, onaylanmış bilgiler karşılığında Arkham Token (ARKM) kazanır.

Bu şekilde, Arkham Platformu, kullanıcılarına hem kripto ticaretini desteklerken hem de bilgi sunarak ek gelir elde etme fırsatı sunar.,

ARKM Kullanım Alanları

ARKM Token kullanım alanları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Platform, veri satışı yapan kullanıcılara teşvik ödemelerini ARKM Token ile yapar.
  • Ekip, proje gelişimine harcanacak bütçe için oluşturulan vakıf hazinesine ARKM tokenini aktarıyor.
  • Arkham projesinin bileşeni Intel Exchange aracılığı ile kripto istihbaratı satın alacak kullanıcılar, ödemelerini ARKM ile yapabilir.
  • Listeleme yapan kripto para borsaları aracılığı ile tasarruflarınızı ARKM cinsinden yapabilirsiniz.
  • Arkham Token (ARKM), itibari para birimleri yerine para transferlerini gerçekleştirmek için kullanılabilir.

arhkam ön satış nedir arkham launchpad binance

Arkham Kurucusu Ve Destekçileri

Arkham projesi 2020 yılında Miguel Morel tarafından kurulmuştur. Ayrıca adı açıklanmayan OpenAI kurucu ortağı, Palantir kurucu ortağı Joe Lonsdale, Tim Draper, Wintermute, GSR ve Geoff Lewis gibi önde gelen yatırımcılardan yatırım aldı.


Güncel Veriler


ARKM Piyasa Verileri

Güncel Piyasa Değeri: 93,369,036$

Güncel ARKM Token Fiyatı: $0.6221

Toplam arzı 1.000.000.000 olan ARKM Token’ in dolaşımdaki arzı ise güncel olarak 150.000.000. Bu da toplam arzın %15’üne denk geliyor.

Ayrıca Token arzının büyük çoğunluğu (%37,3) ekosistem teşvik ve hibelere ayrılmıştır.

ARKM Token Nereden Ve Nasıl Alınır?

ARKM Token, hali hazırda birçok büyük kripto para borsasında listelidir. Bu borsalar Binance, Gate.io, Bybit ve Bitget’tir. ARKM Token almanın en kolay yolu ise Binance borsasından satın almaktır.

Türk lirası ile ARKM satın almak için ilk önce Türk lirası yatırmanız gerekiyor. Bunun için Binance TR borsasını indirip kayıt olmanız gerekiyor. Ardından aynı işlemleri Binance Borsası için yapıyoruz. Binance TR borsasından yatırdığınız Türk lirasını transfer butonu ile komisyonsuz bir şekilde çekebilirsiniz. Ardından Binance borsasına aktarıp ARKM satın alabilirsiniz.

Arkham platformu kayıt linki ile platforma kayıt olarak işlemlerinizi kolaylıklar gerçekleştirebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Arkham Nedir ? Nasıl Çalışır?” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir