Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.630
% 1.48
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.630
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance’de Listelenen Arkham 2. Bir Airdrop Yapacak Mı?

Binance!de Listelenen Arkham 2. Bir Airdrop Yapacak Mı?

Geçtiğimiz günlerde Binance borsasında listelenen Arkham (ARKM) 2. bir airdrop daha gerçekleştirecek mi? İşte Detaylar!

Geçtiğimiz gün (Salı), Binance borsası Arkham (ARKM) ön satışını gerçekleştirdi ve ARKM coin’i çeşitli paritelerde listeledi. Bu listeleme sırasında, Arkham kullanıcılarına bir airdrop dağıtımı yapıldı ve kullanıcılara 17x kazanç sağladı. Airdrop dağıtımı sonrasında kullanıcılar, 2. bir airdrop dağıtımının olup olmayacağı konusunda meraklanmaya başladılar.

Kripto piyasaları hakkında kullanıcılara onchain verileri sunan merkeziyetsiz platform, geçtiğimiz Salı günü kullanıcılarına bir airdrop dağıtımı gerçekleştirdi. Platform, ilk airdrop dağıtımını 8 Temmuz tarihi ve öncesinde platforma kayıt olan ve puan toplayan kullanıcılar için gerçekleştirdi. Dağıtımda puanı olmayan kullanıcılara 197, yüksek puanlı kullanıcılara ise binlerce token dağıtımı yapıldı.

Dağıtılan token miktarı ise 30 milyon olarak açıklandı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için Google Haberler kısmından bizi takip etmeyi unutmayın.

ARKM Neden Bu Kadar Popüler?

Platformun bu derece popüler olmasının sebebi, kullanıcılara sunduğu hizmetlerden gelmektedir. Arkham, kullanıcılara zincirüstü verileri takip imkanı sunmaktadır. Ayrıca platformda ücretsiz bir şekilde dashboardlar oluşturularak coin veya cüzdan adreslerinin fiyat tarihini, transactionları, holderları, cüzdanların pek çoğunun kime ait olduğu görüntülenebilmektedir.

Platform, sunduğu özelliklerle sektörde bilinen bir haldeyken, Binance ön satışı ve listelemesi sonrasında oldukça büyük bir hype yakalamıştır.

Binance’de Listelenen Arkham 2. Bir Airdrop Yapacak Mı?

Yapılan airdrop sonrasında kullanıcılar, ikinci bir airdrop dağıtımı olacağını düşünmektedir. Bunun sebebi ise Arkham platformunun airdrop için ayırdığı cüzdanda yaklaşık 2 milyon 849 bin ARKM tokenin bulunuyor olması.

Arkham ARKM Airdrp Cüzdan

Ancak söylentiler devam ederken, Arkham platformunun Community Manager’leri konuyla ilgili açıklama yaptılar. Yapılan açıklamada, 2. airdrop söylentilerinin yalanlandığı ve böyle bir şeyin söz konusu olmadığı belirtildi.

Arkham platformuna kayıt linkimiz ile kayıt olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir