Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.661
% 1.45
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.661
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Labs, O Coini Yatırım Listesine Aldı!

binance Labs

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in 9 milyar dolarlık girişim kolu Binance Labs, bir web3 oyun girişimi olan Xterio’ya 15 milyon dolarlık yatırım taahhüdünde bulundu.

İsviçre merkezli Xterio, ücretsiz ve blockchain tabanlı oyunlara odaklanan bir oyun şirketidir. Etkileşimli deneyimler gibi yapay zeka yeteneklerinin entegrasyonu ve oyunların geliştirilmesi için nakit enjeksiyonu kullanılacak.

Xterio ayrıca nakit enjeksiyondan jeton lansmanı içinde kullanacağını belirtti.

Binance Labs proje için henüz bir değerlendirme açıklamadı. Konu hakkında açıklama yapan Binance sözcüsü yatırımın ne zaman tamamlanacağını söylemeden yatırım turunun tamamlandığını söyledi.

Binance Labs Başkanı Yi He :  ”Xterio ekosistemi her zamankinden daha hızlı genişliyor. Oynaması ücretsiz türler ile yapay zeka yetenekleriyle zincir üstü oyun arasında köprü kuruyor”

Xterio çekirdek ekibi, deneyimli Web2 profesyonellerini Web3 uzmanlığıyla bir araya getiriyor. Dünya’nın dört bir yanındaki oyuncuların zengin on-chain oyun deneyimini yaşamasına olanak sağlamak için onlarla yakın bir şekilde çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

Binance Labs Nedir?

Binance’in yatırım kolu olan , daha geniş blokzincirini ekosisteminin büyümesine yardımcı olur. Endüstri projelerine finansman sağlayarak blok zinciri girişimcilerini belirler, yatırım yapar ve güçlendirir.

Son zamanlarda her kategoride 100’den fazla yatırım yaparak birçok başarı sağladılar. Alameda Research, Coin98 Ventures gibi Girişim Sermayesi (VC) olan Labs son 4 yılda yaptığı yatırımlar ile ünlü VC’dir. Yazımızda anlattığımız Xterio yatırımı ile Labs ses getirecek projeleri desteklemeye devam ediyor.

Binance borsasına %20 komisyon indirimli linkimiz ile buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir