Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.352
% 1.77
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.352
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Yeni Shibarium Ağında 1.7 Milyon $ Kayboldu!

Shibarium

Yeni Shibarium ağında fırsat olduğunu düşünen kullanıcılar 954 ETH yani 1.7 milyon $ değerinde paralarını köprüleme sırasında kaybetti!

Shiba Inu odaklı “Shibarium” katman-2 Ethereum blok zincirinin, 16 Ağustos’ta yayına girmesi insanları çok heyecanlandırdı. Köpek temalı ağ, Shiba Inu’yu “ciddi bir blok zinciri projesi” haline getirme çabasıyla ortaya çıktı. Bu  ağ $BONE, $TREAT, $SHIB ve $LEASH tokenlerini kullanacak. Temeldeyse hala bir ‘köpek meme‘ kategorisinde bulunuyor.

İlginizi Çekebilir: LeveFİ Dev Ortaklığını Duyurdu!

Ağ aktif hale geldiğinde Ethereum ve Shibarium ağı arasında bir köprü serbest bırakıldı. Hevesli bazı kullanıcılar, yeni sözleşmeye erişebilmek için köprü sözleşmesine hızlıca 954 ETH (1,7 milyon $) aktardı. Ardından kullanıcılar işlemlerin durduğunu ve Shibarium tarafındaki tokenlerine erişemediklerini bildirmeye başladılar.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Ekip, daha fazla sorunun ortaya çıktığını fark etti ve Discord’daki sohbeti hızla kapattı. Ancak, Shiba Inu lideri Shytoshi Kusama sonunda şunu doğruladı: ” Çuvalladık, köprülenmiş ETH’yi kurtaramıyoruz.”

Olayı kabullenen ekip lideri ağa gönderilen ETH değerini kurtarmak için çalıştıklarını fakat bunu başaramadıklarını ekledi.

Shiba Inu  erken alıp sabırla tutan kullanıcılarını zengin etmişti. Bu olay kullanıcılara  Shiba Inu’nun Shibarium blok zincirinde ne kadar başarılı olabileceğini düşündürttü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir