Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.724
% 3.92
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.724
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Binance, Marjin İşlemleri İçin Yeni Altcoin Paritelerini Duyurdu!

binance hifi vadeli işlemler

Binance, marjin işlemlerine yeni altcoin pariteleri olan ATA ve SEI’yi eklediğini duyurdu.

Binance, alım satım ekosistemini çeşitlendirmeyi ve kullanıcılara daha fazla esneklik sunmayı amaçlayarak ATA ve SEI token’larını Cross Marjin kategorisinde ödünç alınabilir varlıklar olarak sunmaya başladığını duyurdu.

İlginizi Çekebilir:SEI Airdrop Aktif Edildi!

Ayrıca, SEI token’ı Isolated Marjin üzerinde yeni bir ödünç alınabilir varlık olarak tanıtıldı.ATA ve SEI’nin Cross Marjin’e eklenmesi, Binance kullanıcılarına daha geniş bir yelpazede işlem seçenekleri sunarak gelişmiş kaldıraç imkanlarıyla bu token’ların potansiyelinden yararlanma şansı veriyor.Artık ATA/USDT ve SEI/USDT gibi alım satım çiftlerine katılarak, yatırımcılar bu stratejik genişleme sayesinde daha fazla alım satım fırsatı yakalayabilecekler.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Bu eklemeler, Binance alım satım platformuna yeni bir dinamizm ve canlılık katmayı amaçlayarak, bu varlıklara yatırım yapmayı düşünen yatırımcıların çeşitli ihtiyaçlarını karşılama sözü veriyor.Ayrıca, Binance’in SEI’yi İzole Marjin ticareti için yeni bir ödünç alınabilir varlık olarak sunması, platformun kapsamlı alım satım çözümleri sunma konusundaki kararlılığını daha da öne çıkarıyor.İzole Marjin alım satımı, yatırımcılara alım satım potansiyellerini en üst düzeye çıkarırken risklerini daha etkili bir şekilde yönetme olanağı sunar.

Binance’in bu son adımı, yatırımcılara yönelik çok yönlü ve kullanıcı odaklı bir alım satım deneyimi sağlama hedefiyle mükemmel bir uyum içerisindedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir