Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.542
% 2.14
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.542
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Ripple, SEC’in Temyiz Başvurusuna Karşı Çıktı

Ripple Labs, SEC’in geçen hafta sektörü sarsan bir davada özet karar kararının ara temyiz başvurusu için izin isteme hareketine karşı olduğunu söyledi.

Ripple Baş Hukuk Sorumlusu Stuart Alderoty, daha önce Twitter’da “SEC’in ara temyiz talebine karşı çıkıyoruz” dedik.

“Burada, tüm taraflara ilişkin tüm sorunların temyizden önce çözülmesini gerektiren kuraldan ayrılmayı haklı çıkaracak olağanüstü bir durum yok.” Açıklamasında bulundu.

2020’den beri Ripple, Sec ile kayıt dışı bir menkul kıymet olduğunu söylediği XRP’nin satışı yoluyla 1,3 Milyar $ toplamakla ve aynı zamanda yöneticileri suçlamakla suçladığı yasal bir mücadeleyle karşı karşıya.

ABD Bölge Yargıcı Analisa Torres, dava için verdiği kararda programatik olarak adlandırılan bazı XRP satışlarının, menkul kıymetler yasasını ihlal etmediğini söyledi. Yaşanan bu olay kripto topluluğuna büyük heyecan ve Xrp fiyatına yükseliş getirdi.

Torres ayrıca, kurumsal yatırımcılara Xrp’nin doğrudan satışlarının menkul kıymetler olduğuna karar vererek SEC’e kısmi bir kazanç sağladı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Sec İtiraz Etti!

Coin Mühendisi blog yazısında geçen hafta Sec, Ripple Labs’a karşı devam eden davasındaki kısmi yenilgiye itiraz etmeyi planladığını söyledi. Bunun beraber New York’un Güney Bölgesi’ndeki mahkemeye ara temyiz başvurusunda bulunacağını belirtti.

SEC, geçen hafta Torres’e yazdığı mektupta ara incelemenin gerekli olduğunu söylemiş. Bir yargıc ise Torres’in yaklaşımını reddettiği Terraform Labs aleyhindeki davaya atıfta bulunmuştu.

Geçen hafta bir Sec yetkiliside yaptığı açıklamada, Sec’in XRP teklifleri ve satışlarını içeren kararın bir kısmına özellikle itiraz etmek istediğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir