Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.834
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.834
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ledger, PayPal ile Birlikte Kripto Alım Satım Hizmeti Sunacak!

paypal ledger

PayPal ile Ledger, ABD’deki müşterilerileri adına Bitcoin, Ethereum ve bazı kripto paralar için alım satım hizmeti sunacağını açıkladı.


▪️ Ledger, son açıklamasında PayPal ile entegrasyonunu duyurarak önemli bir adım attığını duyurdu. Bu entegrasyon sayesinde PayPal’ın ABD’deki müşterileri, kripto varlıklarını Ledger aracılığıyla satma imkanına kavuşurken, aynı zamanda Ledger, Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paraları ABD pazarındaki kullanıcılarına alma fırsatı sunuyor. Bu işbirliği, kripto para dünyasının daha da genişlemesine olanak tanıyor.

▪️ Bu yeni entegrasyon ile ABD kullanıcıları, PayPal hesapları aracılığıyla Bitcoin ve Ethereum gibi çeşitli kripto varlıklarını kolaylıkla satın alabilecekler. Atılan bu adım, kripto dünyasının erişilebilirliğini artırarak daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etme hedefini yansıtıyor.

▪️ Ledger’ın CEO’su Pascal Gauthier, konuyla ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Gauthier, Ledger Live’ın PayPal entegrasyonuyla kripto işlemlerini daha kolay hale getirdiğini ve bununla birlikte güvenliğe herhangi bir zarar gelmediğini vurguladı.

▪️ Bununla birlikte, bir kullanıcı, PayPal aracılığıyla satın alma işlemi gerçekleştirdiğinde, edindiği varlığın hemen cüzdanına aktarıldığını teyit etti. Dahası, herhangi bir para çekme işleminin başlatılmasına gerek olmadığı da kullanıcı tarafından belirtildi.

▪️ PayPal, kendi adını taşıyan bir stabilcoin ile ABD pazarında önemli bir varlık gösterdi. Bu hamle, geleneksel finans dünyası ile kripto paralar arasında köprüler kurmayı amaçlayan bir adım olarak yorumlanabilir. Stabilcoin, kripto para birimlerinin volatilitesini azaltarak daha güvenli ve istikrarlı bir ödeme aracı oluşturma hedefine işaret ediyor.

Ledger’ı İndirimli Bir Şekilde Satın Almak İçin Buraya Tıklayabilir, “coinmühendisi” İndirimli Kodundan Yararlanabilirsiniz.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir