Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.930
% 2.28
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.930
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Londra Menkul Kıymetler Borsası (LSE) Blockchain Destekli Market Sunmayı Planlıyor

LSE

LSE, Financial Times’a göre , blockchain tabanlı piyasalar  için ayrı bir varlık kullanmayı düşünüyor.

Blockchain, bir iş ağındaki işlemlerin kaydedilmesini ve varlıkların izlenmesini kolaylaştıran, değiştirilemez bir kayıt defteridir. Financial Times’ın  raporuna göre LSE, geleneksel finansal varlıkların blockchain tabanlı ticaret planları hazırladı.

LSE Grubu Sermaye Piyasaları Başkanı Murray Ross , FT‘ye yaptığı açıklamada :

Şirketin geleneksel pazarları blockchaine entegrasyon potansiyelini yaklaşık bir yıldır inceledikten sonra bir “dönüm noktasına” ulaştık ve artık planlarımızıı ileriye taşımaya karar verdik.

Ross, projenin kripto para birimlerini içermediğini ve yalnızca geleneksel varlıkların satın alınmasını, satılmasını ve elde tutulmasını daha verimli hale getirmek için dijital varlıkları destekleyen blockchain teknolojisinin kullanılacağını vurguladı.

Ross ekledi :
Amaç dijital teknolojiyi kullanarak daha akıcı,  sorunsuz,  ucuz ve şeffaf bir süreç oluşturarak  düzenlenmesini sağlamaktır”

FT’ye göre LSE Grubu, blockchain tabanlı piyasalar  için ayrı bir varlık üzerinde çalışıyor. Düzenleyiciler, çeşitli yargı bölgeleri ve Birleşik Krallık hükümeti ve Hazine ile görüşmelerde bulunuyor.

Birkaç geleneksel  firma; altın, ABD Hazine bonoları gibi  varlıkları tokenleştirilmiş halde sunabilmek için zincire giriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir