Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.646
% 1.48
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.646
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance, İşte Bu Projeleri Destekleyecek!

Binance Hard Fork ve Ağ Yükseltmesi

Önde gelen bir kripto para borsası olan Binance, yaklaşan Shentu(CTK) ve Conflux(CFX) ağ güncellemesi ve Hard Fork’larını destekleyeceğini açıkladı.


▪️ Binance tarafından yapılan bu ağ yükseltmeleri ve Hard Fork, Shentu ile Conflux blockchain ekosistemleri için büyük bir ilerleme temsil ediyor.

▪️ Conflux, özel bir konsensüs algoritmasını benimseyen ve blokların ve işlemlerin paralel işlenmesini destekleyen, yüksek verimliliğe sahip birinci katman bir konsensüs blok zinciri olarak öne çıkıyor.

▪️ Shentu(CTK) DeFi, NFT’ler ve otonom araçlar gibi inovatif uygulamaların güvenli bir şekilde işlemesini sağlamak amacıyla tasarlanan bir blok zinciri olarak öne çıkıyor. Bu teknolojilerin bir araya gelmesi, blockchain ekosistemine önemli bir değer katmaktadır.

▪️ Shentu(CTK) ağ yükseltmesi ve hard fork, yaklaşık olarak 09/06/2023 16:30 (TSI) saatinde gerçekleşeceği tahmin ediliyor. CTK para yatırma ve çekme işlemleri yaklaşık olarak 06/09/2023 15:30 (TSI) tarihinden itibaren askıya alınacaktır.

▪️ Conflux Network (CFX) ağ yükseltmesi ve hard fork’u yapılma nedeniyle CFX’e para yatırma ve çekme işlemleri yaklaşık olarak 07/09/2023 19:00 tarihinden itibaren askıya alınacaktır.

▪️ Binance, CTK ve CFX alım satım işlemleri, ağ yükseltmeleri ve hard forklar sırasında hiçbir şekilde etkilenmeyeceğini ve hesaplarında CTK ve CFX bulunduran tüm kullanıcılar için ilgili tüm teknik gereksinimleri karşılayacaklarını belirtmektedir.

▪️ Bu teknolojilerin büyümesi, finansal ve dijital dünyada büyük değişikliklere yol açabilir ancak aynı zamanda yeni fırsatlar ve zorluklar da ortaya çıkarabilir. Bu alandaki gelişmeleri dikkatli bir şekilde takip etmek yatırımcılar tarafından oldukça önemlidir.

Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın. 


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir