Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.055
% 1.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.055
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Aptos İçin Yeni Yükseliş Rallisi Ne Zaman? APT Coin Yorum!

APT Yorum, Aptos Coin, APT Analiz, Aptos Airdrop

Geçtiğimiz haftalarda büyük yükselişler yaşayan Aptos APT coin için bir sonraki ralli ne zaman? Aptos APT coin yorumu ve analizi!

Aptos Coin, son aylarda dikkat çeken bir kripto para projesi olarak öne çıkıyor. Özellikle gerçekleştirdiği etkileyici airdrop kampanyasıyla güçlü bir topluluk oluşturarak, son 6 aydır aşağısında bulunduğu 8.06 direncini aşarak yeni bir döneme girdi.

Kripto para yatırımcıları, APT Coin’in başarılı bir retest süreci geçerek 8.06 direncini destek haline getirmesi durumunda, 10.70-11.13 dolar arasındaki direnç bölgesine doğru bir yönelim bekliyorlar. Ancak, bu durumla birlikte Aptos hakkındaki yorumlarda unutulmaması gereken kritik destek seviyesi olarak 6.70’in altı çiziliyor.

Aptos Analiz, APT Coin, Aptos Yorum

Aptos Coin Gelecekte Ne Kadar Yükselebilir? NFT Piyasasının Etkisi

NFT piyasasının hızla kalabalıklaşması ve Aptos topluluğunun güçlü bir şekilde tutulması, Aptos Coin’in gelecekteki potansiyelinin yüksek olduğunu gösteriyor. Yatırımcılar, Aptos’un önümüzdeki boğa döneminde 50 doları aşabileceğine, hatta güçlü topluluk desteği ve NFT piyasasındaki büyümeyi düşündüğümüzde 100 doların üzerine çıkabileceğine inanıyorlar.

Yatırımcıların olumlu yorumları ve gelecek vaat eden performansı, Aptos Coin’in pazardaki konumunu daha da güçlendirebilir ve ATH değerine ulaşmasını sağlayabilir.

Binance üzerinden işlem görmeye başlayan Aptos Coin, hem yerli hem de global yatırımcıların ilgisini çekiyor. Özellikle Aptos Coin/USDT paritesi üzerinde yaşanan hareketlilik bu ilgiyi gösteriyor. Aptos Coin’in gelecekteki performansı ve yatırımcıların yorumları merak konusu.

Aptos Coin En yüksek Kaçı Gördü?

Yaptığı airdrop dağıtımı ile adından söz ettiren Aptos Coin piyasaya sürüldüğü tarihten bu yana en yüksek seviye olarak 30 Ocak 2023 tarihinde 20.33 dolar seviyesini gördü.

Önümüzdeki dönemde Aptos Coin’in ivmesi ve yatırımcı yorumları nasıl şekillenecek, bu konuları takip etmeye devam ediyoruz. Ayrıca popüler coin ileride yapacağı potansiyel airdroplar ile de bu kitleyi elinde tutmayı başarıyor. Bu konunun detaylarını Airdrop Mühendisi’nden öğrenebilirsiniz

Aptos Coin Nereden Alınır?

Aptos Coin (APT) satın almak için birkaç farklı kripto para borsası bulunmaktadır. Bu borsalardan bazıları şunlardır: BinanceOKX, Kucoin, HTX, Gate.io,ve MEXC.

Coin Mühendisi Youtube kanalında, Gönülden katıl üyeliği ile bir çok ayrıcalıktan yararlanabileceğini biliyor muydun?

Youtube’a Katıl 👉 https://www.youtube.com/channel/UCem4sZYgYBkN7fxAco-J58w/join

coin mühendisi özel grup vip grup

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir