Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.634
% 0.12
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.634
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Aptos (APT) Coin Nereden Alınır?

Aptos (APT) Coin, Katman-1 üzerinde geliştirilmiş yeni bir blockchain’dir. Kullanıcılara daha fazla ölçeklenebilirlik, güvenlik ve kullanılabilirlik imkanı sağlamayı amaçlamaktadır. 2022 yılının en çok dikkat çeken Katman-1 projeleri arasında yer alan blokzincir projesinin yerel token’ı Aptos (APT) Coin, 19 Ekim tarihinde yatırımcılar ile buluşmaya başladı. Pek çok borsada listeleneceği duyurulan Aptos (APT) Coin, hızlı bir lansman ile kripto yatırımcılarının merak ettiği ve araştırdığı bir konu haline gelmiştir.

Binance, FTX ve Coinbase gibi dev borsaların aynı anda listeleme kararı alması ile Aptos (APT) Coin için beklentinin yüksek olduğu görülmektedir. Coinbase, zamanı aşamalı olarak açıklayacağını bildirirken, Binance APT alım satım işlemlerinin 19.10.2022 tarihinde başlayacağını duyurmuştu.

Aptos (APT) Coin Nereden Alınır?

Aptos Coin’in duyurulmasının ardından yatırımcılar gözlerini ticaretin başlayacağı zamana çevirmiştir. İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinden 19 Ekim 2022 tarihinden itibaren Aptos (APT) Coin güvenle alınıp satılabilir. APT Coin, Binance platformunda, APT/BTC, APT/BUSD ve APT/USDT paritelerde işlem görecek. Aynı zamanda Binance, Aptos (APT) için 25x’e kadar kaldıraçlı işlemleri destekleyeceğini duyurdu.

Aptos (APT) Coin Nasıl Alınır?

Kripto severlerin gözdesi olan Aptos Coin’i satın almak için öncelikle Binance borsasına üye olmak gerekmektedir. Üyelik tamamlandıktan sonra, Binance hesap cüzdanına kripto para veya itibari para birimi transfer edilmelidir. Transferin tamamlanması ile üç pariteden de satın alınabilir.

APT/USDT satın almak için öncelikle bu paritenin arayüzüne gitmek gerekir. APT/USDT arayüzünde limit sekmesinde belirtilen alana satın alınmak istenen miktar girilir ve APT Al emrinin verilmesi ile satın alma işlemi gerçekleştirilmiş olur.

Aptos (APT) Coin Hangi Borsada?

Kripto para biriminin duyurulması ile yatırımcılar, APT Coin hangi borsada yer alacak? Sorusunun yanıtlarını aramaya başlamıştır. Aptos (APT) Coin’i listeleyen borsaları sıralayacak olursak;

  • Binance
  • Coinbase
  • FTX
  • OKX
  • Kucoin
  • Huobi
  • Gate.io
  • Upbit
  • MEXC
  • Bitfinex

Aptos Coin’i listeleyen borsalardan bazılarıdır. Binance, Aptos Coin’i listeleyeceğini açıklayan borsalardan ilkidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir