Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.784
% 1.27
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.784
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

700 Milyon Dolarlık Airdrop Sadece Bu Hafta Yapıldı!

700 Milyon Dolarlık Airdrop

700 Milyon Dolarlık Airdrop Sadece Bu Hafta Yapıldı!  Ethereum ölçeklendirme çözümü AltLayer, en az üç protokol arasında ilk aşamada 100 milyon doların üzerinde token havuzlaması gerçekleştiren ilki oldu.

AltLayer’ın (ALT) tokenı ve talep etme süreci 25 Ocak’ta 9:00 UTC’de canlı yayına başladı. Başlangıç havuzlamasında 300 milyon token tahsis edilirken ortalama günlük fiyatı 0,32 dolar olan toplam havuzlama, mevcut fiyatlara göre yaklaşık 96 milyon dolara ulaşıyor. Endişelenmeyin, $ALT tokenlarınızı talep etmek için bir ayınız olacak.

Celestia yatırımcıları ALT havuzlamasına katılmak isteyenler bir süre daha beklemek zorunda kalacaklar, zira AltLayer, Celestia için “talep mekanizmasındaki teknik farklılıkların” havuzlamayı geciktirdiğini belirtti.

AltLayer’ın havuzlaması, önümüzdeki hafta içinde ilgili alacaklılara tokenlarını dağıtması beklenen birkaç proje arasında gerçekleşiyor.

Çok katmanlı rollup dağıtıcısı Dymension, ana ağı yakın bir zamanda başlatmayı planlıyor ve Celestia yatırımcıları ve Pudgy Penguin benzersiz token sahiplerine ağırlıklı olarak dağıtılacak 70 milyon DYM token havuzlama yapacak, ancak aynı zamanda Solana ve Ethereum ekosistem katılımcılarına dağıtılacak.

Dikkatinizi çekebilir: SEC ve Ripple Arasında Anlaşmazlık Var!

Dymension için talep dönemi 21 Ocak’ta sona erdi, yani havuzlamayı talep etmeyen yatırımcılar artık fırsatı kaçırdılar.  Merkezi olmayan borsa Aevo’da işlem gören ön piyasa sonsuz vadeli işlemlere göre, DYM havuzlaması mevcut fiyatlara göre alıcılarına yaklaşık 210 milyon dolar değerinde olacaktır.

DYM şu anda ön piyasa işlemlerinde yaklaşık olarak 3 dolar değerinde değiş tokuş edilmektedir. Bu arada, Solana tabanlı merkezi olmayan borsa Jupiter, JUP tokenını 31 Ocak’ta başlatacağını doğruladı. Toplam 1 milyar token, havuzlama sırasında dağıtılıyor ve mevcut JUP sonsuz vadeli işlemlerinin ön piyasada yaklaşık olarak 0,41 dolar olmasıyla, havuzlama mevcut fiyatlara göre yaklaşık olarak 410 milyon dolar değerinde olacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir