Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.498
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.498
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

SEC ; Grayscale’in Ethereum Spot ETF Onayı için Kararını Verdi ?

SEC ; Grayscale'in Ethereum Spot ETF Onayı için Kararını Verdi ?

SEC, dün Grayscale tarafından başvurulan spot Ethereum ETF hakkındaki kararını bir kez daha erteledi.

SEC, Ethereum’un PoS protokolüne dayalı kontrolünün veya etkilerinin belirli bir grup veya kuruluşlar tarafından yoğunlaştırılmasının fonun dolandırıcılığa veya manipülasyona uğrayıp uğramayacağı konusundaki görüşleri sordu.

Bu arada, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu‘nun vadeli Ethereum işlem ürünleri hakkında da soruları bulunuyor. SEC, halkın içeriğe yanıt vermesini 21 gün içinde istedi.

Daha önce SEC, kararı 5 Aralık‘a kadar ertelemişti.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, geçen hafta Fidelity için ve dünkü başvuruda bulunan BlackRock için spot Ethereum ETF‘ler hakkındaki karar sürecini erteledi.

Piyasadaki bazı uzmanlar bir spot Ethereum ETF’nin yakın zamanda onay alabileceğine dair fikirlerini olduğunu aktarıyorlar. Ancak bazıları bu durumun, Mayıs ayından önce gerçekleşmesini beklemiyor. Bloomberg ETF analisti James Seyffart, geçtiğimiz günlerde yatırımcıları uyardı. Spot Ethereum ETF’lerindeki gecikmenin bir kaç ay daha devam edeceğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir