Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.866
% 2.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.866
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

3AC’ın Kurucusu Su Zhu Mahkeme Karşısında ! Son Gelişmeler !

su zhu

Eylül ayında Singapur havalimanında yakalanan ve hemen tutuklanarak cezaevine gönderilen Su Zhu, aylar sonra ilk kez hakim karşısına çıktı. Bu sabah gerçekleşen duruşmada, ABD medyası Bloomberg’in aktardığı bilgilere göre, Su Zhu kısa saç traşı ve takım elbiseyle mahkemeye geldi. Duruşma, 2 gün sürecek ve yarın da devam edecek. Mahkeme heyeti, Teneo şirketi avukatlarına da Su Zhu’yu sorgulama izni verdi.

Küresel danışmanlık ve yeniden yapılandırma şirketi Teneo, Three Arrows Capital’ın tasfiye işlemlerinden sorumlu firmaydı. Teneo avukatları, Su Zhu‘ya Three Arrows Capital şirketinin nasıl battığını ve varlıkların nerede olduğuna dair sorular yöneltti. Kripto fon yöneticisi olan 3AC şirketinin, alacaklılarına 3.3 milyar dolarlık borcu olduğu belirtiliyor.

Bloomberg’in haberine göre, Su Zhu’nun iyi hal koşullarına uymasından dolayı bu ay içinde serbest bırakılacağı ifade edildi. Ancak serbest bırakılma tarihi ve şartları hakkında net bir bilgi verilmedi.

Three Arrows Capital Kurucusu Yakalandı!

2022 yılındaki Terra LUNA çöküşü, ilk olarak haziran ayında Three Arrows Capital’a sıçramıştı. Şirketin kaldıraçlı pozisyonları, düşüşlerin ardından tasfiye olmuş ve fonlarının Terra LUNA’ya büyük yatırımlar yaptığı belirtilmişti.

3AC, kaldıraçlı pozisyonlarına likidite eklememe taleplerini karşılayamamış ve temmuzda iflas etmişti. 3AC’nin kötü gidişatı, Bitcoin’in bir ay içinde 35 bin dolardan 17 bin dolara düşmesine neden olmuş ve kripto para tarihinin en sert değer kayıplarından biri yaşanmıştı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir