Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.323
% 4.82
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.323
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Worldcoin, Minecraft, Discord ve Telegram İle Entegre Oluyor!

worldcoin

Worldcoin, 12 Aralık’ta duyurduğu güncelleme ile “World ID 2.0“u tanıttı. Bu güncelleme, kullanıcıların kimliklerini çeşitli platformlarda kanıtlamalarına olanak tanıyan önemli entegrasyonları içeriyor.

World ID 2.0, büyük platformlar arasında Shopify, Mercado Libre, Reddit, Telegram, Discord, Talent Protocol ve Okta’nın Auth0 gibi entegrasyonlarla genişliyor.

Dikkatinizi Çekebilir: FED Faiz Kararı Sonrası, Bitcoin’de Volatilite Yükselebilir!

Güncelleme, geliştiricilere farklı kimlik doğrulama seviyeleri seçme olanağı sunarak uygulamaların güvenlik ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmayı hedefliyor. Bu yeni seviyeler, kullanıcıların istediklerinden daha fazla bilgi paylaşmamalarını sağlayarak gizliliği artırıyor.

Güncelleme, özellikle botlardan kaynaklanan kayıpları azaltmayı amaçlayarak perakendecilerin karşılaştığı iade dolandırıcılığı, botlar ve kupon istifleme gibi sorunlara çözüm sunmayı vaat ediyor.

Önceki güvenlik seviyeleri, özellikle iris taramasını içermesi nedeniyle tartışmalara neden olan Worldcoin, kullanıcı bilgilerini saklamadığını ve sadece iris taramasının kanıtını tuttuğunu belirterek güvenlik konusundaki endişelere yanıt veriyor.

Worldcoin, yeni özelliklerin güvenlik ve kullanıcı gizliliği açısından önemli bir adım olduğunu iddia ediyor, böylece dijital kimlik doğrulama süreçleri daha güvenli ve esnek hale geliyor.

Coin Mühendisi Youtube kanalında, Gönülden katıl üyeliği ile bir çok ayrıcalıktan yararlanabileceğini biliyor muydun?

Youtube’a Katıl 👉 https://www.youtube.com/channel/UCem4sZYgYBkN7fxAco-J58w/join

coin mühendisi özel grup vip grup

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir