Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.644
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.644
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Aptos APT Fiyat Analizi

Bugün sizlerle Aptos APT Fiyat Analizini sunacağız. Aptos (APT), Web3 odaklı bir blokzincir ağıdır. Ağın kripto parasının adı ve sembolü APT’dir.

  • Eski Meta çalışanları tarafından geliştirilen Aptos, 2022 yılının ekim ayında piyasaya sürüldü.
  • Aptos, Rust tabanlı programlama dili Move ile yazılan ve Layer-1 üzerinde çalışan yeni bir blokzincirdir.
  • Blokzincir ağlarında yaşanan yüksek maliyet, düşük verimlilik, güvenlik ve ölçeklenebilirlik problemlerini gidermek amacıyla geliştirilmiş ağdır.
  • Toplam arzı 1.000.000.000 APT olan kripto paranın dolaşımdaki arzı 130.000.000 APT’dir.

Aptos APT Fiyat Analizi

APTOS APT Fiyat Analizi

Aptos APT fiyat analizi grafiğine baktığımızda bir düşen kanal formasyonu olduğunu görüyoruz. Kanalımızın üst bandını kırmaya çalışsa da sürekli satış yiyerek tekrardan kanalın içine girmiştir. Sonrasında  Aptos APT  önce kanalın orta bandına hareket etmiştir ve aldığı destek ile kanalın üst bandına yükselişler başlatmıştır.

Bu süreçte kendine 13,5$ seviyelerinde ATH yapmasını engelleyen bir diğer etken ise 13,5$ seviyeleridir. APT üst bandı kıramadıktan sonra orta kanala inerek bu bölgeyi direnç haline getirmiştir. Ve kanalın alt bandına hareketlenmiştir. Son iki aylık periyoda baktığımızda ise 11$ seviyesinin önce direnç olarak çalışmıştır. Sonrasında destek daha sonrasında direnç olarak çalıştığını gözlemledik.

Son 2 haftadır da 9.70$ seviyesinin destek görevi görmüştür. Kırıldıktan sonra sert satış yediğini izliyoruz. Şuanda kanalın orta bandı destek görevi görüyor. Bu desteği kaybetmediğimiz sürece ilk olarak hedefi 9.70$ bölgesidir. Daha sonrasında ise kanalın üst bandı olacaktır. Kanalın orta bandı kaybedilirse ne olur ?

Orta bandın kaybı sonrasında 8.19$ bölgesinin destek olarak çalışacağını ama fiyat burda tutunamadığını varsayalım ise güçlü destek bölgelerimizden olan 7.5$ seviyesi ve kanalın alt bandı fiyatı tutmaya çalışacaktır. Haftalık bazda hem alım yeri hemde destek bölgesi olarak çalışacağını düşündüğümüz bölge 5.40$ seviyeleridir.

Bu tarz analizlerin devamı ve anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir