Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.432
% 0.28
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.432
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Aptos’un (APT) Kurucusu 2023 Planlarını Açıkladı

Aptos

Aptos’un (APT) kurucu ortağı, 2023 yılında ‘Solana killer’ blok zinciri projesine pek çok yenilik geleceğini söylüyor.

Aptos CEO’su ve kurucu ortağı Mo Shaikh, kripto influencer’ı Scott Melker ile yaptığı yeni bir röportajda, blok zincirinin önümüzdeki yıl özellikle merkezi olmayan finans (DeFi) alanında önemli gelişmeler göreceğini söylüyor.

“Yakında hayata geçecek olan ve yalnızca Move gibi şeylerden değil, aynı zamanda paralel işlem işlemeden de yararlanan gerçekten harika DeFi şeyleri var. Yani, merkezi limitli emir defterleri, AMM’ler (otomatik piyasa yapıcılar), DEX’ler (merkezi olmayan borsalar) – tüm bunlar Aptos’a göz kulak olmak için gerçekten harika şeyler olacak. Bu, önceki nesil blok zincirinde gördüğümüz her şeye göre inovasyonda adım adım değişiklikler olacak. Bu yüzden tüm bunları dört gözle bekliyoruz.”

Aptos

Aptos zinciri, başlangıçta Meta’nın terk edilmiş kripto projesi Diem için yaratılmış olan Move adlı bir programlama dili kullanıyor. Aptos, Diem’in hızlı ve ölçeklenebilir bir blok zinciri yaratma hedefini ilerletmeyi amaçlıyor.

Shaikh ayrıca Aptos’un milyarlarca kullanıcı düşünülerek inşa edildiğini ve bunun da daha büyük kuruluşlara hitap ettiğini söylüyor ve devamında ekliyor:

“Odaklandığımız bir diğer şey de, büyük şirketlerin Web3 hakkında konuştuklarını ama hiçbir şey yapmadıklarını duymak biraz sinir bozucuydu. Bunun nedeni kısmen, ‘küçük bir pilot uygulama yapacağız ve burada bazı testler yapacağız, ancak bu şeylerin milyonlarca insan için gerçekten işe yaramadığını biliyoruz’ diye düşünmeleriydi. Bu yüzden tüm kullanıcılarımızı bu ikinci ya da birinci katmana getirme riskini almıyoruz.

Meta’nın ilk günlerinde, esas olarak milyarlarca insan için inşa ediyorduk. Dolayısıyla üç milyardan fazla kullanıcıyı korumak için bu yaklaşımı benimsemiştik. Google ve Kore’de 10 milyondan fazla kullanıcısı olan üçlü A oyun stüdyosu Npixel gibi kişilerle konuşmaya başladığımızda, bu kişiler Aptos’un kullanıcıları için neler yapabileceğini ve kendi organizasyonları içinde gerçekten yenilikler yapabileceğini gördüler.

Böylece tüm bu kişiler Aptos’un üzerine bir şeyler inşa etmeye başladı. Web3 kullanıcıları Aptos üzerinde, daha önceki blok zincirlerinde yapamadıkları yenilikçi ürünler geliştiriyor. Web3 konusunda heyecanlı olan ancak rahat olmayan büyük kuruluşlar ve işletmeler de artık anlamlı bir şekilde Web3’ü geliştiriyor ve tüm bu kullanım örneklerinin 2023’te hayata geçtiğini görmekten heyecan duyuyoruz.”

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Aptos’un (APT) Kurucusu 2023 Planlarını Açıkladı” te bir düşünce

  1. Pingback: Aptos APT Fiyat Analizi - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir