Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.951
% 2.59
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.951
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

MicroStrategy Bitcoin Lightning Çözümleri İçin Kolları Sıvadı

MicroStrategy, Bitcoin, BTC

MicroStrategy, 2023 yılında Bitcoin Lightning Network tarafından desteklenen yazılım uygulamaları ve çözümlerini piyasaya sürecek.

MicroStrategy icra kurulu başkanı Michael Saylor Çarşamba günü Twitter Spaces odasında şirketinin planları hakkında konuştu ve yazılım firmasının şu anda üzerinde çalıştığı bazı teklifleri değerlendirdi ve bilgi verdi.

Michael Saylor, CEO’luktan icra kurulu başkanlığına geçişinin bir parçası olarak, şirketin Bitcoin kolunun yalnızca BTC’yi satın alıp tutmanın yanı sıra ekosisteme katkıda bulunmanın yollarına daha derinlemesine odaklanabildiğini belirtti. MicroStrategy, normal yazılım uygulamalarının dışına çıkıp Bitcoin’e girmeye çalışırken, işletmelere Bitcoin ve Lightning ekosistemi için araçlar sağlamak üzere mevcut bilgi birikiminden yararlanabilir.

Saylor, “Herhangi bir işletmenin bir öğleden sonra Aydınlatma altyapısını kurmasını ve binlerce çalışanı ya da müşteriyi işe almasını mümkün kılmak istiyoruz” dedi. “Bunu kurumsal teknolojiye dahil etmek ve ileriyi düşünen her CMO için bir pazarlama stratejisi haline getirmek istiyoruz.”

MicroStrategy

MicroStrategy’nin Lightning hizmetleri için araştırdığı alanlar arasında çevrimiçi içerikten para kazanma, kurumsal pazarlama, web ödeme duvarları ve dahili kurumsal kontroller yer alıyor. Saylor’a göre her pazarlama müdürü, müşterilerin yorum yazmasını ya da geri bildirimde bulunmasını teşvik etmek için Bitcoin’in daha küçük bir birimi olan satoshileri dağıtabilmeli.

“Bunun üzerinde çalışan ekiplerimiz var ve önümüzdeki yıla kadar bir şeyler ortaya çıkarmayı planlıyoruz. İlk çeyrekte bir şeyler göstermeyi umuyoruz.”

Michael Saylor Twitter Spaces sohbetinde MicroStrategy’nin yaklaşan Bitcoin etkinliğinde “Şirketler için Lightning” gündeminin yer alacağını ve şirketin ekosistemi nasıl keşfetmek ve katkıda bulunmak ve daha fazla benimsenmesini sağlamak istediğini dile getirdi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir