Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.726
% 3.20
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.726
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

MEXC Borsası Nedir? Nasıl Kullanılır?

MEXC Borsası Nedir

MEXC borsası nedir ?

MEXC Borsası, kripto para ve token alım-satım işlemleri için düşük ücretler ve komisyonlar sunarak kullanıcıların tasarruf etmelerine olanak sağlar. Ayrıca borsa, yeni listelenecek kripto para ve tokenlar için önceden satış fırsatları sunarak yatırımcıların erken dönemde yatırım yapmalarını sağlar.

Bunun yanı sıra, MEXC borsası kripto para sektöründe yeni olan birçok coin ve borsayı ilk listeleyen borsalardan biri olarak öne çıkar. Bunların arasında son dönemlerde büyük hype yakalayan Memecoin’ leri verebiliriz. Ayrıca birçok ülkede lisansa sahip olması ve lisans başvurularının bulunması, kullanıcıların güvenli bir ticaret yapmalarını sağlar.

MEXC Borsası Avantajları nelerdir?

  1. Düşük işlem ücretleri ve komisyonları: MEXC borsası, düşük işlem ücretleri ve komisyonları sunar. Bu da yatırımcıların daha fazla kazanç elde etmelerini sağlar.
  2. Yeni listelenen kripto para ve tokenlar için ön satış imkânı: MEXC borsası, yeni listelenen kripto para birimleri ve tokenlar için özel ön satış imkanı sunar. Bu sayede yatırımcılar, potansiyel olarak yüksek getiri sağlayabilecek projelere erken yatırım yapma fırsatı elde ederler.
  3. Lisansa sahip olması: MEXC borsası, birçok ülkede lisansa sahiptir ve lisans başvurularında bulunmuştur. Bu, borsanın güvenliğini ve şeffaflığını artırır.
  4. Geniş kripto para ve token yelpazesi: MEXC borsası, kripto para ve token yelpazesini geniş tutar ve birçok farklı projeyi listeler. Bu, yatırımcıların seçeneklerini artırır ve çeşitlendirilmiş bir portföy oluşturmalarına yardımcı olur.
  5. Marjinal işlem, DeFi, ETF ve stake hizmetleri: MEXC borsası, marjinal işlem, DeFi, ETF ve stake gibi diğer hizmetleri de sunar. Bu, yatırımcıların farklı yatırım stratejilerini uygulamalarına ve kripto para piyasasının farklı alanlarında işlem yapmalarına olanak tanır.
  6. Kullanıcı dostu arayüzü: MEXC borsası, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Bu, yeni başlayan yatırımcıların bile kolayca işlem yapmalarına yardımcı olur.

MEXC Borsası Nasıl Kullanılır?

MEXC borsasını kullanmak için öncelikle bir hesap açmanız gerekmektedir. Mexc borsasına kaydınız yoksa sizler komisyon indirimli kayıt linkimiz ile borsaya kaydınızı gerçekleştirebilir ve fırsatlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz. E posta veya telefon numarası ile kayıt seçeneğinden sonra şifrenizide belirleyerek borsaya kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Son olarak e postanıza giderek e posta doğrulamasını gerçekleştirin.

Mexc Borsası kayıt

Hesabınıza giriş yapın ve kimlik doğrulama işlemlerini tamamlayın. Kimlik doğrulama, borsa kuralları ve ülkelerin yasal gereklilikleri nedeniyle zorunlu tutulabilir. KYC doğrulamak için ana sayfa üzerinde profil sekmesine girmeniz ve ”Kimlik Doğrulama” seçeneğiniz seçmeniz gerekmektedir.

Mexc borsası kyc

Kyc doğrulama sayfasına yönlendirildikten sonra sizlerden bir takım güvenlik bilgisi talep edilecektir. Kyc işlemlerini kolayca tamalayabilmeniz için sizler için rehber hazırladık.

  1. KYC doğrulama sayfasına yönlendirildikten sonra burada, kimlik doğrulama için gereken belgeleri yüklemeniz istenecektir.
  2. Kimlik doğrulama için genellikle kimlik kartı, pasaport veya sürücü belgesi gibi resmi bir belge istenir. Ayrıca, adres doğrulama için son üç aya ait bir fatura veya banka hesap özeti gibi belgeler de istenebilir.
  3. Belgelerinizi yükledikten sonra, doğrulama süreci başlayacaktır. Doğrulama süreci genellikle birkaç gün sürer, ancak daha kısa veya daha uzun sürebilir.
  4. Doğrulama işlemi tamamlandıktan sonra, hesabınızı tam olarak kullanabilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilir: Kripto Piyasasında KYC Nedir? Neden Önemlidir?

 

Mexc Borsası İle Alım Satım İşlemler Nasıl Yapılır?

Sizler için MEXC Borsasından adım adım al sat işlemleri gerçekleştirebileceğiniz ” Al-Sat” rehberi oluşturduk.

  1. MEXC hesabınıza giriş yapın.
  2. Borsa ana sayfasında, sol taraftaki menüde “Markets” (Piyasalar) seçeneğini seçin ve ardından alım satım yapmak istediğiniz kripto para birimini seçin.

Mexc Borsası Al sat

  1. Seçtiğiniz kripto para biriminin işlem sayfasına yönlendirileceksiniz. Burada, grafikler, emir defteri ve alım satım arayüzü gibi çeşitli bilgiler gösterilir.
  2. Alım satım yapmak için, almak veya satmak istediğiniz kripto para birimini seçin. Ardından, almak veya satmak istediğiniz miktarı girin.
  3. Alım satım emir türünü seçin. Limit emri, piyasa emri, stop limit emri veya stop piyasa emri gibi farklı emir türleri mevcuttur. Limit emri, belirli bir fiyattan alım veya satım yapmanızı sağlar. Piyasa emri, mevcut piyasa fiyatından alım veya satım yapmanızı sağlar. Stop limit emri, belirli bir fiyata ulaşıldığında alım veya satım yapmak için kullanılır. Stop piyasa emri, belirli bir fiyata ulaşıldığında piyasa emri vermek için kullanılır.
  4. Emrinizi gözden geçirin ve onaylayın. Alım satım işlemi tamamlandığında, kripto para birimleriniz hesabınıza yatırılacaktır.

MEXC Borsasına indirimli bir şekilde kaydolabileceğiniz ve bir çok fırsattan istifade edebileceğiniz indirimli kayıt linkimiz.

MEXC Borsası kullanımı hakkında detaylı bilgi için Paramuhendisi Youtube kanalında bulunan videomuzu izleyebilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir