Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.988
% 1.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.988
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Meme Token Wojak Nedir?

Vojak token

Meme token, bir kripto para birimidir ve adını popüler internet memelerinden almıştır. Bu tür token’lar genellikle bir topluluk veya internet fenomeni etrafında oluşturulur ve genellikle yüksek oynaklıkları ile tanınırlar.

Meme token’lar, birçoğu yeni çıkan kripto para birimlerinin aksine, yüksek likiditeye sahip olabilirler çünkü birçok yatırımcı, yüksek getiriler için risk almaya hazırdır. Bununla birlikte, meme token’larının volatilitesi de çok yüksek olabilir ve fiyatları hızla değişebilir.

Meme token’lar, son zamanlarda dikkat çekmektedir. Özellikle Pepe ve Floki token’ ları örnek verebiliriz.

Dikkatinizi çekebilir: Pepe Coin Nedir?

Wojak memecoin

Wojak karakteri, internet kültüründe yıllardır popüler olan bir meme karakteridir. Ancak, Wojak Token (WOJ) adlı kripto para birimi projesi, bir topluluk girişimi olarak ortaya çıkmıştır.

Wojak Token projesi, bir grup kripto para meraklısı tarafından oluşturulmuş ve geliştirilmiştir. Projenin geliştiricileri hakkında çok fazla bilgi mevcut değil, çünkü genellikle anonim olarak hareket ediyorlar. Ancak, projenin web sitesinde ve diğer kaynaklarda, topluluğun açıklayıcı ve yardımcı bir Telegram kanalı olduğu belirtiliyor.

Wojak Token‘in oluşumu, diğer meme token’larının da benzer şekilde topluluk merkezli bir yaklaşım benimsemesiyle benzerlik göstermektedir. Topluluk, Wojak karakterinin popülerliğinden yararlanarak bir meme token’i oluşturma fikrini benimsedi ve bu fikir sonunda Wojak Token projesinin oluşumuna yol açtı.

Wojak Tokeni Nereden Alabiliriz ?

WOJ token’ı şu anda listelenen bazı borsalardan alınabilir. Bazıları şunlardır:

Uniswap WOJAK/WETH

Bitget WOJAK/USDT

Gate.io  WOJAK/USDT

Mexc  WOJAK/USDT

Huobi WOJAK/USDT

Etherscan’a göre 11,666 holderı bulununan WOJAK token’ının 24 saatlik işlem hacmi, farklı borsalarda farklı olabilir ve piyasa koşullarına göre değişebilir. Ancak, CoinMarketCap verilerine göre, 6 Mayıs 2023 tarihi itibariyle WOJ token’ının 24 saatlik işlem hacmi  $106,946,395′ dır.

Meme coinler son derece riskli varlıklardır.Alım yaparken bunu aklınızdan çıkarmamalısınız.

Bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamı gelsin istiyorsanız Telegram ,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir