Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.821
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.821
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

a16z, Freatic Finansman Turuna Liderlik Etti

Freatic isimli bir proje gizlilik modundan geçiş yaparak a16z kripto liderliğindeki bir finansman turunda 3,6 milyon dolar topladı.

Ekip, farklı pazarlar hakkında gerçek bilgilerin akışını hızlandırmak için blockchain kriptografisinin ve oyun teorisinin gücünü birleştirecek merkeziyetsiz bir protokol inşa ediyor.

Finansman turuna Anagram, Archetype, Not3Lau Capital, Robot Ventures ve Arweave gibi yatırım şirketleri katıldı. Melek yatırımcılar arasında ise Stefano Bernardi, Meltem Demirors, Stephane Gosselin, Jutta Steiner ve MacLane Wilkison yer alıdı.

Freatic’teki geliştiriciler, “Artık bireyleri, kullanılmamış bilgilerle ve bu fırsatlardan yararlanabilecek aktörlerle buluşturan sürdürülebilir ekosistemler oluşturmak için kriptografi ve oyun teorisini kullanıyoruz.” Dedi.

Ekibin daha önceki çalışmalarında hem merkezi hem de merkeziyetsiz kapasitelerde özel kripto bilgileri sunmayı içeriyordu. Freatic 2020’den bu yana, kripto yatırımcıları için anlaşma akışını geliştirmek için yeni çıkan kripto projelerine benzersiz bakış açıları sunan bir web sitesi olan HotNewCrypto tarafından işletilmektedir.

Merkeziyetsiz alanda ekip, Polygon’daki The Alpha Factory ve Arbitrum’da zincir üstü itibar mekanizmasını tanıtan Capture The Alpha dahil olmak üzere iki teknik gösteri geliştirdi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Freatic’in Bir Sonraki Planı

Ekip, ileride mevcut uzmanlıklarını merkeziyetsiz bir protokole dönüştürmek istiyor. Geliştiricilere göre platform, geleneksel pazarlarda bulunmayan gizli bilgileri veya yatırım zekasını ortaya çıkarmaya yönelik olacak. Bununla beraber geliştiriciler önümüzdeki süreç içerisinde geleneksel finans alanında ki birçok rakibini geçmeyi ve birçok yeniliği kullanıcılarına sunmayı amaçlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir