Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.441
% 0.50
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.441
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Story Protokol, A16Z Liderliğinde $54M’lık Turunu Duyurdu!

Story Protocol

Story Protokol, fikri mülkiyet sahipliği için açık kaynaklı bir platform geliştirmeyi amaçlamaktadır. Protokol, a16z crypto tarafından yönetilen $54M bir finansman turu ile birlikte bugün lansmanını duyurdu.

Proje,  internet çağı için optimize edilmiş yeni bir IP protokolü oluşturduğunu belirtiyor. “Küresel ve genişletilebilir bir IP deposu aracılığıyla IP oluşturmayı demokratikleştirmeyi” amaçladıklarını da ekliyor.

Finansman turuna; Hashed, Endeavor, Samsung Next ve K-pop erkek grupları BTS ve Seventeen’i temsil eden Güney Koreli HYBE’nin başkanı Si-hyuk Bang ,Koreli internet devi Naver’in eski CEO’su Sanghun Kim , Dapper Labs’in kurucu CEO’su Roham Gharegozlou gibi  önde gelen iş insanları katıldı.

Story Protokol IP Geliştirmenin Yaşam Döngüsü

Story Protokol, fikri mülkiyet gelişiminin tüm yaşam döngüsünü yönetmek için kolaylaştırılmış bir çerçeve sağlamayı planlıyor. Kaynak takibi, sorunsuz lisanslama ve gelir paylaşımı gibi özellikleri mümkün kıldığı da belirtiliyor.
Story Protokol‘ün kurucu ortağı Seung Yoon Lee :

Üretken yapay zeka tarafından ortaya çıkarılan  bolluk dünyasında; blockchain teknolojisi, şeffaf kaynak takibi ve adil ilişkilendirilme için mükemmel bir çözüm sunuyor.

A16z crypto’nun genel ortağı Sriram Krishnan, web3’ün medya ve eğlence sektörlerindeki en uzun süredir devam eden sorunlardan bazılarını çözmeye yardımcı olma vaadinde bulunduğunu belirterek, projenin “internet hızında yaratıcılığı güçlendirerek; sanatçılar, hayranlar ve geliştiriciler için fikri mülkiyetin geleceğinde devrim yaratma fırsatına sahip olduğunu” sözlerine ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir