Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.082
% 0.49
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.082
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Balinaların Takip Ettiği 5 Yapay Zeka Projesi

yapay zeka projeleri,yapay zeka nedir,yapay zeka coinleri

Yapay Zeka Coinlerinin Boğa Sezonları için market ekosistemi içindeki her yatırımcının sepetinde yer alması gerekmektedir.Balinaların sevdiği ve takip ettiği bazı Yapay Zeka projelerini sizler için derledik.


 SingularityNET(AGIX) 

Listenin ilk sırasında, Yapay Zeka sektöründe faaliyet gösteren SingularityNET’in (AGIX), Geçtiğimiz aylarda Twitter’ın CEO’su Elon Musk, AGIX ile ilgili Attığı tweet ile kripto camiasında gözlerin AGIX üzerine çevrilmesine neden olmuştu.Bu olay çok fazla balinanın radarına girmesini sağlamıştı. Cardano ve Ocean gibi projelerle de ortaklıkları bulunmaktadır.


 Fetch.ai (FET)

Fetch.AI, Yapay Zeka ve blok zinciri teknolojisi olan FET,şirketlerde operasyonel verileri izlemek ve verimliliği artırmak adına kurulmuş merkeziyetsiz bir projedir. FET geçtiğimiz aylarda beyaz eşya alanında, Alman Devi olan Bosch Şirketiyle ortaklık duyurmuştu.Bu haberin etkisiyle anlık yükseliş yaşayan proje yatırımcılarının yüzünü güldürdü.



Ocean Protocol (OECAN)

Ocean Protocol, kullanıcılar tarafından paylaşılan veriler üzerinden gelir elde etmeyi sağlayan Web3 tabanlı bir blockchain platformudur. 2020 Yılında Ocean Protocol Mercedes-Benz üreticisi Daimler AG ile ortaklık kurduğunu duyurmuştu ve bunun arkasından birçok büyük şirketlerle de ortaklıklıklar yaptı.OCEAN büyük borsaların çoğunda listeli olan gözde bir projedir.



Render Token (RNDR)

Render Token, GPU bilgi işlem gücüne ihtiyaç duyan sanatçıları veya stüdyoları, GPU güçlerini RNDR belirteçleri karşılığında kiralamak isteyen, madencilik ortaklarıyla birleştiren ve büyük bir sorunu çözen bir işleme ağıdır. RNDR hakkında yakın zamanda çıkan söylenti, Apple ile anlaşma yapacağı yönünde. Bilişim üreticisi şirket, Mac App Store’da bulunan bir GPU işleme özelliği olan Octane X’i tanıttı. OTOY şirketinin Kurucusu aynı zamanda tokenin sahibi. Bu söylentiler balinaların iştahını kabartıyor.


 


Artificial Liquid Intelligence (ALI)

Listemizin son sırasındaki isim, Alethea AI etkileşimli ve akıllı NFT’lerin, (iNFT’ler) yaşadığı bir Akıllı Meta Evren oluşturmak için merkezi olmayan bir protokol oluşturuyor. iNFT standardının yaratıcıları olarak Alethea AI, AI animasyonunu, etkileşimi ve üretken AI yeteneklerini NFT’lere entegre etme konusundaki son teknoloji ürünüdür. ALI listemize son sıradan giriyor. Destekçileri arasında Binance ve Crypto.com gibi borsalar’da var. ALI de gelecek vadeden projelerinden biri.


Bu yazımızda sizlere, Balinaların Takip Ettiği 5 Yapay Zeka Projesi?’ni anlatık. Bu Kripto Paraları, Ömür boyu komisyon indirimli bir şekilde satın almak istiyorsanız Binance, Coinbase, Kucoin ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir