Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.781
% 2.68
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.781
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

1 Dolara Bitcoin Alan Adam Davinci Jeremie’nin Hikayesi

bitcoin alan

Hepimiz Bitcoin için “Keşke şu seviyelerden alabilseydim, zengin olurdum!” diyoruz. Bu sadece hayalde kalıyor çünkü geçmişi değiştiremeyiz. Ancak birisi var ki, kendisi 1 dolarken Bitcoin alan kişi olarak tanınıyor.

Bu adam Davinci Jeremie. Kendisi bir yatırımcı ve hayatı hiç de sıradan değil. Jeremie, 2011 yılında Bitcoin’i keşfediyor ve yıllar sonra milyoner oluyor. Haydi gelin, onun hayat hikayesine yakından bakalım!

Teknolojisine hayran kalıp Bitcoin alan adam: Davinci Jeremie

Jeremie bir yazılımcı ve çeşitli yatırımlarla servetini büyütmek isteyen biri. YouTube üzerinde, yaptığı yatırımlara dair içerikler üretiyor ve takipçileriyle bilgi alışverişi yapıyor. İlk olarak altın ve gümüş ile yatırımlarına başlayan Jeremie, bir gün takipçisinin video isteği sayesinde Bitcoin ile tanışıyor. Başlarda Bitcoin’in zırvalık olduğunu, dolandırıcıların yeni bir yöntemi olduğunu düşünüyor. Sonrasında ise detaylıca araştırma yapıyor ve Bitcoin’in teknolojisine hayran kalıyor. Çok geçmeden 2011 yılında ilk BTC alımını 1 dolar civarlarından yapıyor ve konuyla alakalı bir video çekiyor. Adı gibi olacak 1 dolara Bitcoin alan adam takma adını da böylelikle kazanıyor.

bitcoin alan

“Lütfen Bitcoin alın!”

Bitcoin’in oldukça gelecek vadettiğini gören Jeremie, takipçilerine de tavsiye vermek için 2013 yılında bir video çekiyor. Bu videoda, Bitcoin’in teknolojisini herkesin anlayacağı şekilde takipçilerine aktarıyor. Ardından “Lütfen 1 dolar değerinde Bitcoin alın” diyor. Jeremie bu tavsiyeyi verirken Bitcoin 100 dolar civarlarında geziyor.

Milyoner olmaya giden yol

Bitcoin 1 dolarken alan adam Jeremie, önce 3000 BTC alıyor. Ardından çeşitli altcoin’lerden de portföyüne eklemeye yapıyor. İlk başlarda Bitcoin sadece kişiler arası al sat yapılabildiğinden, Jeremie başkalarına da bolca Bitcoin satıyor. Portföyünü zenginleştirmeye devam ederek yıllarca HODL yapan Jeremie, Bitcoin artık 10 bin doları gördüğünde milyoner oluyor. Zaman içinde Bitcoin ATH yaparak 69 bin dolar civarlarını bile görüyor.

bitcoin alan

Jeremie Satoshi Nakamoto olabilir mi?

Bildiğiniz üzere Bitcoin’in mucidi Satoshi Nakamoto takma adlı kişi veya kişiler. Bu yüzden Satoshi Nakamoto’nun gerçek hayatta kim olduğu merak ediliyor. Takipçileri ise Davinci Jeremie’yi, BTC 1 dolarken alan adam olduğu için Satoshi Nakamoto olabileceğini düşünüyor. Bu konu hakkında konuşan Davinci Jeremie şunları söylüyor: “Elbette Satoshi Nakamoto değilim ancak olsaydım da söylemezdim!”

bitcoin alan

Davinci Jeremie’nin hayatı şimdilerde nasıl gidiyor?

1 dolar Bitcoin alan adam Jeremie, son zamanlarda oldukça güzel bir hayat yaşıyor. Ancak bu hayatı elde ederken, elindeki bazı şeyleri kaybetmiş. Mesela portföyünü büyütmek için evini satmış ve karısı onun artık çıldırdığını düşünerek kendisinden boşanmış. Lüks villasında şatafat içinde yaşayan Jeremie, Bitcoin’e benzer bir teknoloji için çalıştığını söylüyor. Ayrıca YouTube kanalında takipçileri için içerik üretmeye de devam ediyor.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir