Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.233
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.233
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

22 Cent ile Bitcoin Alan Adres Uyandı!

22 cent ile Bitcoin alan bir cüzdan dün harakete geçti. Bu “dormant” adres Bitcoin bu değere sahipken onu satın almayı ve daha da zor olanı, onu korumayı başarmıştı. Bu zaman daha tarihler 2010 yılını gösteriyordu. Adres sahibi muhtemelen bir bilgisayar mühendisiydi.

Çünkü o zamanlar, Bitcoin yazılımsal olarak bir devrim yarattığı için büyük çoğunlukla o yıllarda bu varlığın farkına da onlar varıyordu. Nitekim, şuan yaşayan erken Bitcoin yatırımcılarının büyük bir çoğunluğu bilgisayar mühendisiydi.

Soğuk Bir Sonbahar Gecesi…

Adres sahibi soğuk bir sonbahar gecesi, yani tarihler 2010 yılının kasım ayının 10nu gösterdiğinde sadece 225 Dolar harcayarak 1000 adet Bitcoin satın aldı. Bu ise 1 Bitcoin için sadece 22 sent gibi gülünç bir rakam harcadığını gösteriyor. Ardından, sadece bir yıl sonra adres sahibi tekrardan 6.55 dolar harcayarak 5 adet Bitcoin daha bakiyesine ekledi.

12 yıl sonra ise adres tekrardan aktifleşti. Dün gece saat 18:56 (TSİ) da adres sahip olduğu tüm Bitcoinleri (1.005 BTC) cüzdanından başka bir adrese aktardı. Ama bu aktarımın hangi amaçla yapıldığı henüz belli değil. Çünkü aktarımın herhangi bir sıcak borsa cüzdanına aktarım gerçekleşmedi.

Dikkatinizi çekebilir: Kripto paralarda son durum!

22 sent ile bitcoin
Kaynak: bitinfocharts

Adres sahibi tüm Bitcoin’lerini bu varlığın ATH seviyesinde satsaydı, elde edeceği miktar tam olarak 67 Milyon Dolara ulaşabilirdi. Ama bu zamana kadar satmadı.

Adresin sergilediği aktiflik durumlarına bakılırsa, Bitcoin ağını ilk benimseyen cüzdanlardan biri olan bu adres uzun bir süre daha da satmaz. 22 sent ile Bitcoin aldığı bu cüzdan çalınmış bile olabilir.

Cüzdan adresini izlemek isterseniz: Cüzdan Adresi

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir