Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.930
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.930
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Web3 Platformu Cassava Network Afrika’da Gelişiyor

Web3 Cassava Network

Afrika’nın Web3 platformu Cassava Network, kripto kullanımını yaygınlaştırmak için kendi kendine saklama cüzdanı UniPass ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Üçüncü sürümünü başlatan platform, kullanıcıların e-posta adresleriyle tohum ifadeleri kullanarak gözetim dışı akıllı sözleşme cüzdanı UniPass ile entegrasyon sağlıyor. Cassava hesapları oluşturan kullanıcılar otomatik olarak UniPass’a kaydolabiliyor ve birden fazla Ethereum Sanal Makine blok zincirinde zincir içi dijital varlıkları tutma, gönderme ve alma erişimine sahip oluyor.

Cassava Network iş geliştiricisi Benjamin Obenze, Afrikalı kullanıcıların ve işletmelerin Web3 alanına girmek için yeni sürümü nasıl kullanabileceklerini açıkladı. Ayrıca Projenin v3 sürümü ile Afrikalı kullanıcıların Web2 ve Web3 markalarıyla etkileşime girmesini kolaylaştırarak, CB Coins ve diğer zincir içi ödüller kazanabileceklerini belirtti.

Web3 platformunun işletmeler için kullanımıyla ilgili olarak Obenze, Cassava v3’ün, işletmelerin Afrika pazarlarını büyütmelerine olanak sağlayacak bir kanal olduğunu söyledi. Ayrıca Ticari markalar, yeni “topluluk” özelliğini kullanarak ağ üzerinde topluluklar oluşturabilir ve farklı platformlarda etkileşim ve takipçilik elde etmek için görevler oluşturabilir.

Firmanın  Kurucu Ortağı Mouloukou Sanoh, Cassava v3’ün Afrika’daki iş ekonomisini nasıl geliştirebileceğini açıkladı. Sanoh, Cassava v3’ün küresel Web3 işletmelerinin Afrikalı Web2 kullanıcılarıyla bağlantı kurması için bir köprü görevi gördüğünü söyledi.

Son olarak Cassava v3’ün topluluk özelliğine katılan ortakların %90’ının Afrikalı işletmeler olduğunu belirten Sanoh, platformun Afrikalıları Web2’den Web3’e geçirmeyi hedeflediğini ve Afrikalı kullanıcıların Web3 alanına girmelerini kolaylaştırdığını vurguladı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir