Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.680
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.680
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Alameda Research, Sequoia Capital’deki Hisselerini Satıyor

Alameda Research

FTX, Alameda Research şirketinin Sequoia Capital’deki kalan hisselerini 45 milyon dolara Abu Dhabi egemen varlık fonuna satmayı planlıyor.

Alameda Research şirketinin risk sermayesi şirketi olan Sequoia Capital’daki payının satışı, FTX’in alacaklılara olan borçlarını ödemek için yatırımlarını tasfiye etme girişimlerinin bir parçası. Anlaşmanın 31 Mart’a kadar tamamlanması öngörülüyor ve Delaware iflas yargıcı John Dorsey’in onayına tabidir.

Alameda’nın hisselerinin alıcısı olan Al Nawwar Investments RSC Limited, Abu Dhabi hükümetine ait. Belgede, alıcının halihazırda Sequoia’ya yatırım yaptığı belirtiliyor. Ayrıca bu satış girişimi, FTX’in iflas davasındaki son güncellemesi olarak ortaya çıktı.

FTX’in yatırım kolu olan Alameda Research, geçtiğimiz günlerde şirkete kredi geri ödemeleri temelinde dava açmıştı. Dorsey, Voyager Digital’in 445 milyon dolar ayırmasını onayladı.

Ocak 2023’te FTX’in 5 milyar doların üzerinde nakit ve likit kripto varlığını geri aldığı bildirilmekte. Ancak bu girişim, şirketin finansal gücünü artırmak için attığı bir adımdı.

Ayrıca FTX, iflas davası sırasında bazı varlıklarını satma izni almıştı. Bu varlıklar arasında türev platformu LedgerX, hisse senedi takas platformu Embed ve FTX Japonya ve FTX Avrupa yer alıyordu.

FTX’in Abu Dhabi egemen varlık fonuna Sequoia Capital’deki kalan hisselerini satışı, şirketin borçlarını ödemek için yatırımlarını tasfiye etme stratejisinin bir parçası olarak gülmekte.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir