Kriptolar:
30253
Bitcoin:
$66.426
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%54.0
% 0.46
Piyasa Değeri:
$2.41 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.426
BTC Dominasyonu:
% 54.0
Piyasa Değeri:
$2.41 T

Viction, Polygon CDK ve Lumoz ile Asya’da AppChain Geliştirmesini Turboya Bağlıyor

Asya’nın blok zincir yenilikçileri, hırs ve muazzam potansiyele rağmen kaynak yetersizliği gibi ortak bir zorlukla karşı karşıya. Viction, Viction World Wide Chain aracılığıyla kapsamlı kaynak paketi, rehberlik, teknik girişimler ve ölçeklenebilirlik sınırlarını aşmaya imkan tanıyan bir vizyon sunarak bu açığı kapatıyor.

Viction şimdi ölçeklendirme girişimini daha da ileri taşımak için ana teknoloji sağlayıcısı olarak Polygon CDK (Zincir Geliştirme Kiti) ve Lumoz ile güçlerini birleştiriyor. Bu stratejik iş birliği, ölçeklenebilir Layer 2 blok zincirleri oluşturmak için Polygon CDK’nın çerçevesini, sorunsuz uygulama zinciri oluşturma için Lumoz’un ZK-RaaS platformunu kullanacak.

Viction, Polygon CDK ve Lumoz’un Sinerjisi

Bu iş birliği, ölçeklenebilir çözümlerimizi uygulama ve etkili bir şekilde birbirine bağlanmayı sağlamada önemli bir adım olarak hizmet ediyor ve özellikle Asya’daki geliştiricileri güçlendirmemize yardımcı oluyor.

Viction  

Viction, birleştirilmiş bir yerleşim katmanı ile birbirine bağlı uygulama zincirleri oluşturmak için tasarlanmış, insan odaklı bir platformdan daha fazlası. Asyalı geliştiricilerin benzersiz potansiyelini tanıyan Viction, destekleyici bir ortamda hayallerini beslemek için gerekli kaynakları, teknolojiyi ve rehberliği sağlayarak bölgesel inovasyon için bir köşe taşı olmayı hedefliyor.

Polygon CDK  

Polygon CDK, geliştiricilerin ZK destekli Layer 2 blok zincirleri tasarlayıp dağıtmalarına olanak tanıyan açık kaynaklı bir çerçeve sunuyor. Bu platform, sorunsuz geçişler sağlayan ve yenilikçilik ile esneklikle gelişen birbirine bağlı blok zincirleri ağını teşvik eden bir ölçeklenebilirlik yolu görevi görüyor.

Lumoz ZK-RaaS ve Hesaplama Katmanı  

Lumoz, ZK-Rollup teknolojisindeki uzmanlığını masaya getiriyor. ZK-RaaS (Hizmet Olarak Sıfır Bilgi Toplama) platformu aracılığıyla Lumoz, gerekli hesaplama gücünü sağlamak için merkezi olmayan bir ağ kullanarak, kapsamlı kodlamaya gerek duymadan uygulama zincirlerinin sorunsuz bir şekilde oluşturulmasını destekliyor.

Vizyoner Etki

Bu iş birliği, Viction World Wide Chain’in “Sınırların Ötesinde Ölçeklendir” vizyonunu gerçekleştirmede, daha güçlü ve daha fazla birbirine bağlı bir blok zinciri topluluğu oluşturmada ve herkese kolektif değerler sunmada kritik bir adım.

Artık geliştiriciler, Polygon CDK çerçevesini kullanarak Viction üzerinde kendi zincirlerini kolayca oluşturabilir ve Lumoz’un desteği sayesinde tek bir tıklamayla uygulama zincirleri yaratabilirler. Viction, Polygon ve Lumoz’un teknolojilerini entegre ederek, geliştiricilerin neler başarabilecekleri için yeni bir standart belirliyor ve onlara sınırsız imkanlar krallığının anahtarlarını sunuyor.

Sağlam bir teknolojik omurga sahip olan bu ortaklık, faydalarını doğrudan kullanıcıların ötesine genişleterek, teknoloji, insanlar ve olasılıklar arasında köprüler kurarak daha geniş bir kitleyi etkileyecek.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Viction, Polygon CDK ve Lumoz ile Asya’da AppChain Geliştirmesini Turboya Bağlıyor” te bir düşünce

  1. Pingback: En Fazla Kullanıcıya Sahip Altcoinler: BNB Chain, Polygon ve Ethereum Zirvede! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir