Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.964
% 1.78
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.964
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

AltLayer Yatırım Turunda 14,4 Milyon $ Topladı!

Toplama platformu AltLayer, Polychain Capital ve Hack VC’nin ortak liderliğindeki stratejik finansman turunda 14,4 milyon dolar topladı.

Yapılan açıklamaya göre Eylül 2023’te kapanan tura OKX Ventures, HashKey Capital, Bankless Ventures, Primitive Ventures, SevenX, Mask Network, IOSG ve TRGC de katıldı.

Açıklamaya göre yeni sermaye, AltLayer ekibini genişletmek ve toplama altyapısını daha da geliştirmek için kullanılacak. Fakat ne kadar bir değerlemeye ulaşıldığını ekip açıklamadı.

Bu yükseliş, AltLayer’ın geçtiğimiz ay tokenini piyasaya sürmesi ve Celestia ve EigenLayer’a stake yapan kullanıcıları, AltLayer’in NFT’lerinin sahiplerini ve topluluk kampanyalarına katılanları ödüllendirmesinden sonra geldi.

İlk airdrop’u yaklaşık 300 milyon ALT token (141 milyon dolar) veya toplam arzın %3’ü oluşturdu ve tokenların %83’ü talep edildi.

AltLayer Nedir?

AltLayer, birçok Roll-up için geliştirilmiş tamamen açık ve merkeziyetsiz bir protokoldür. AltLayer, merkeziyetsizliğinin yanı sıra yüksek güvenlik, birlikte çalışabilirlik gibi yenilikler sunar.

Proje bu imkanları Restaked Roll-up adı verilen bir sistem ile geliştirmiştir. Restaked sayesinde OP Stack, Arbitrum Orbit, ZKStack, Polygon CDK gibi Roll-up yığınlarını kullanarak en hzılı ve güvenli şekilde Roll-up üretilebilecek. Ek olarak, bu sistemde merkeziyetsiz ağ oluşturmak için EigenLayer restaking mekanizmasını kullanmaktadır.

Ne İşe Yarar?

Projedeki Restaked Roll-up’lar Aktif Doğrulanan Hizmetler (AVS) sistemini kullanır. Bunlar 3’e ayrılır: VITAL (Merkezi olmayan doğrulama için AVS), MACH (Hızlı sonuçlar elde etmk için AVS), SQUAD (Merkezi olmayan sıralama için AVS).

İşte tam da böyle bir protokol üzerinde kurulmuş olan bu proje kullanıcılara birçok fırsatlar sunar. Geliştirici olmayan ve kodlama bilmeyen kullanıcılara 2 dk gibi çok kısa bir sürede Özelleştirilmiş Roll-up üretme imkanı vardır.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir