Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.138
% 2.72
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.138
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Solana, Haftalık İlk 100 Tablosunda En Altlarda

Solana’nın (SOL) kesinti yaşaması ve blockhain cüzdanlarının hacklenmesiyle başlayan olay örgüsü, haftayı son sıralarda kapatmasına neden oldu.

Yakın zamanda kesintiye uğrayan ve cüzdanları hacklenen Solana, isminin zedelenmesiyle birlikte aşağı yönlü hareket etti. İlk önce kesintide yüzde 85’lik kayıp yaşayan ağ, hackerlerin saldırısıyla da büyük bir darbe alarak bu hafta ilk 100 kripto para birimi arasında son sıralara geriledi.

Solana, Haftayı En Son Sıralarda Kapattı

Haftayı tatsız olaylarla geride bırakan Solana’nın tokeni SOL, başlangıç değerinden yaklaşık yüzde 10 aşağıda bir konumda. CoinMarketCap verilerine göre, haftalık performansta ilk 100 kripto birimi arasında son sıralara yerleşti. SOL’un bu tür olumsuz fiyat hareketinin arkasında kesintinin ardından yaşanan hacklenme olayı yatıyor.

Hack haberleri medyaya yayıldığında SOL değeri yüzde 9 düştü, ancak tahmini değeri 14 milyar dolara yakın olan piyasa değeriyle hala en iyi kripto para birimleri arasında dokuzuncu sırada bulunuyor.

Hack nedeniyle önemli bir düşüş yaşadıktan sonra haftayı en alt sıralarda kapatan SOL’ün güncel değeri ise şu şekilde:

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir